CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Oficiální zástupce firmy MATTEI, distribuce - rotační lamelové kompresory pro průmyslovou výrobu stlačeného vzduchu.

Výroba, dodávka: - komponenty pro kolejové dopravní prostředky - dveřní systémy pro dopravní prostředky hromadné přepravy - řídící systémy - zádržné systémy pro cestující - trakční zubové spojky Renovace: - kolejová vozidla

Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Zajišťujeme kvalitní servis všech typů výtahů, montáže nových výtahů a specializujeme se na modernizace a kompletní výměny včetně všech souvisejících stavebních prací a výtahových šachet.

Obchodní zástupce Inter Porsche Auto. Prodej, servis, leasing: -autoklempírna, autolakovna -autokosmetika SONAX -maziva, oleje SHELL -motocykly -doplňky. Pneuservis, autobazar.

Výroba přístrojů pro sledování kvantitativních i kvalitativních parametrů vody.

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Strojírenská výroba včetně povrchových úprav - CNC obrábění, frézování, soustružení a svařování.

Výroba, dodávka, montáž, servis, zastoupení Hörmann: - garážová vrata sekční, výklopná, rolovací - privát - protipožární vrata - vnitřní a venkovní protipožární dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - ocelové dveře - vjezdové brány - předokenní rolety - pro průmyslové objekty: - průmyslová vrata sekční, rychloběžná, ...

Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

- Ruční výroba a zpracování skla (zakázková výroba) - Výroba dřevěných forem (především pro foukání skla) - Broušení skla - Broušení, leštění a matování kovů

Prodej, půjčovna, revize, oprava, servis: - jeřáby Potain

Prodej: - obalový materiál - sáčky, fólie, pytle - párty program, brčka, nádobí - Alu nádobí, krabice na dorty, pizzu - papírové ručníky, mýdla, toaletní papír

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Domer: - měření průtoků kapalin - vody na čístírnách odpadních vod - na potrubích a otevřených kanálech - úpravnách vod - měřící technika FIEDLER. Prodej, montáž: - automatické vzorkovače odpadních vod ISCO, Simply Samplery.

Služby: -servis rolových a kapsových laminátorů -výroba doplňků k těmto zařízením -servis laminátorů pro obce a městské úřady -servis laminátorů na pasy.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: -veškeré chladící a mrazící zařízení -autoklimatizace -klimatizace -tepelná čerpadla.

Natěračské, malířské, úklidové, bourací, zámečnické a dokončovací stavební práce.

Prodej originálních a kompatibilních náplní do tiskáren, renovace prázdných. Servis a prodej kancelářské a telekomunikační techniky (tiskárny, kopírky, faxy, skartovací stroje, mobilní telefony, telefonní ústředny, bezdrátové telefony, psací stroje, etiketovací kleště a další...), prodej příslušenství a spotřebního materiálu pro kancelářskou ...

Výroba, prodej, montáž a servis: -dveřní vratové systémy -brány -vjezdové brány -průmyslová vrata -pohony -vrata -žaluzie -předokenní rolety -markýzy. Zámečnické práce.