CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba spotřebních dílů - plazma - lasser, trysky, držáky trysek - kermické díly, filtry

Dodávka, montáž, servis, e-shop - gastro vybavení - velkokuchyňské technologie, zařízení. Výroba, montáž - nerezové zařízení.

E-shop - bezpečnostní dveře - dveřní kování - okenní zámky - poštovní schránky - dveřní madla, kukátka, zarážky - trezory.

Činnost: - investiční výstavba chemických, strojírenských a potravinářských závodů Služby: - kompletní inženýring a všechny stupně projektu ve všech profesích (technologie, strojní, elektro, měření a regulace, vzduchotechnika)

Činnost: - aplikace ochranných povrchů Line-x - využívá v rámci automobilového průmyslu, lehkého i těžkého průmyslu, v zemědělství a ve vojenském a námořním oboru

Dovoz, oprava, servis, pronájem: - analytická technika Dodávka: - prubířské materiály (olovo, misky) - žíhací a tavící kelímky - pálící pomůcky Služby: - obchodní, zprostředkovatelské a konzultační služby

Dodávka, montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové a docházkové systémy.

Výroba - speciální nástroje podle výkresu Povrchové úpravy kovů

Výroba, projekce a letadla GENERAL AVIATION - letecká technika

Likvidace - technologické celky Elektroinstalační práce Montáž - ocelové konstrukce

Výroba: - obráběcí stroje na kovy - vyvrtávací a frézovací stroje - obráběcí centra na vyvrtávání - obráběcí centra na frézování. Služby: - servisní služby na vlastní výrobky - dodávky náhradních dílů k vyvrtávačkám - generální opravy a modernizace obráběcích strojů.

Výroba, prodej a servis - vysokotlaké vzduchové kompresory ASTRA

Vybavování výrobních hal a provozů stroji, nářadím, dopravní a skladovací logistikou

Broušení Soustružení na CNC strojích - frézování na CNC strojích - vrtání

Projekce, dodávka, instalace, servis, oprava v oborech: -elektronická zabezpečovací signalizace – EZS -elektronické požární signalizace – EPS -kamerové systémy – CCTV -docházkové a přístupové systémy -turnikety, garážová vrata, vjezdové brány a závory -telekomunikace -strukturovaná kabeláž -elektroinstalace. ...

Návrhy, projekce, realizace, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení: - větrací jednotky - rekuperační jednotky do RD i do velkých objektů - větrání restauračních kuchyní včetně nerezových digestoří - teplovzdušné vytápění rodinných domků a bytů - odvětrání WC, koupelen a kuchyní v RD a v bytových ...

Montáže, instalace: - měřicí a regulační technika: - pro nově stavěné i rekonstruované kotelny - pro výměníkové a předávací stanice - klimatizační a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizace: - kompletní silnoproudé elektroinstalace včetně rozváděčů pro kotelny, ale i pro celé objekty, a to včetně projektové ...

Kuchyňské studio, truhlářství. Výroba, prodej: - kuchyňské linky na míru - návrh a cenová nabídka zdarma - vestavěné skříně.

Výroba, prodej: - elektrické výrobky nízkého napětí - elektrické skříně Práce: - elektromontáže - plazmové řezání kovu - studené ohýbání kovu - svařování - práškové obarvení.

Farmaceutická společnost - klinické monitorování - vědecko-lékařské překladatelské služby - farmakovigilance.

Prodej, e-shop - kontejnery a regály do prodejen - kovovové otočné regály - vozíky na prádlo.

Kompletní servis v oblasti požární ochrany a BOZP: - hasicí přístroje - revize, servis, prodej a montáž, přenosných, pojízdných, automatických a stabilních hasicích zařízení - hydranty - revize, servis, prodej a montáž, vnitřních a venkovních hydrantů - protipožární klapky - revize, servis, prodej a montáž protipožárních klapek - ...

Prodej, servis: - registrační pokladny QUORIOU, SHARP, EURO - pokladní systémy + školení - výrobky SHARP-prodej: - kancelářská technika (kopírky, kalkulátory, kalkulačky) - audio-video - dotykové LED terminály - termotiskárny - scannery - váhy - software.

Zastoupení renomovaného německého výrobce tamponových strojů - ITW MORLOCK. Instalace, školení obsluhy, záruční a pozáruční servis, prodej..