CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Výroba, prodej: - nábytek všeho druhu - zámečnictví výroba zámků a kování.

Nabízíme čistící tkaniny a hadry v nejrůznějším provedení. Směs středních a těžkých tkanin (S) -vhodná na čištění strojů nebo čištění od olejů a maziv na větších plochách Směs jemných, středních a těžkých tkanin (MIX) -pro provozy, kde nejsou velké nároky na čištění součástek, čistění autodílů, ale jsou potřeba hadry a čistící tkaniny na ...

Velkoobchod, e-shop: - roletové a okenní příslušenství - dopisní vhozy a schránky - větrací technika

Výroba a prodej magnetických systémů: - závěsné permanentní magnetické separátory, - permanentní magnetické válce, - magnetické filtry, - magnetické dopravní systémy. Prodej magnetů.

Výroba dopravníků - pásové, modulární, destičkové, válečkové, řetězové, šnekové - zásobníky - tratě válečkové, kuličkové - váhy, vážící zařízení.

Firma J+Z Tachografy nabízí a poskytuje: - prodej, montáž, servis, ověření tachografů KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálních tachografů SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záruční a pozáruční servis, ověřování tachografů.

Prodej: - zařízení pro výrobu desek plošných spojů, vrtáky, drážkovací kotouče, UV a metal-halogenové výbojky. Nabídka laryngeálních masek. Produkty: - membránová čerpadla - čerpadla s magnetickou spojkou - frézy, frézky - vrtáky - UV žárovky - UV výbojky - ultrafialové lampy. Značky: - Amba Lamps - Serfilco - ...

Prodej, montáž, servis - brány, vrata, pohony - domovní telefony - přístupové systémy - kamerové systémy - inteligentní systémy.

Elektroinstalační práce včetně projektování - montáž systémů měření a regulace.

Oprava, servis, rekonstrukce, stavba: -obráběcí stroje

Oprava, servis, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky Služby: - správa počítačových sítí

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systému, kamerových systémů - CCTV, systémy EPS - elektrická požární signalizace, počítačových sítí a slaboproudých rozvodů.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: - zahradní technika, mechanizace Dakr - Panter - sekačky, mulčovačeTekton - stavebnice RZS - rozmetače, rozmetadla hnojiv a soli. Sídlo firmy: - Hranice, Třída Československé armády 210.

Dodávka, prodej: -měřící přístroje -kalibrační technika -bezpečnostní řídící systémy

Prodej a výroba: - bezpečnostní tabulky - technické normy ČSN - různé brožury a odborné publikace.

Oprava, modernizace, montáž: -výtahy. -jídelní výtahy. Zámečnické práce.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Prodej, servis, opravy, instalace - výpočetní a kancelářská technika - kamerové systémy Služby - správa počítačových sítí - webdesign - webhosting - grafické návrhy Výroba - propagační materiály - reklamní polepy