CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž, oprava, servis: - čerpadla ABS - míchadla ABS a ABS SCABA - turbokompresory ABS HST - aerační systém ABS NOPON

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - vývoj software

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

E-shop: - pádla - čluny - bazénky - sportovní oblečení, obuv - sportovní vybavení

Návrh, montáž, oprava, servis: - garážová vrata - závory, brány - sloupky - parkovací systémy

Výroba, velkoobchod, prodej: - obalových materiálů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů -Výroba strojů a zařízení pro využití mechanické energie -Projektování elektrických zařízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Výroba ...

Opravy - autoklimatizace - chladničky - mrazničky

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Svařování a tvarování plastů pomocí horkého vzduchu.

Prodej, montáž, servis, náhradní díly: - bezpečnostní systémy - automatické dveře a pohony - privátní a průmyslová vrata, brány a závory - rolovací mříže - venkovní předokenní rolety a žaluzie - vnitřní stínění - markýzy - sítě proti hmyzu.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Výroba zařízení pro automatizaci - polohovadla, rotátory, svařovací traktory, svařovací automaty, automaty pro svařování plazmou - robotizovaná pracoviště.

E-shop - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika - notebook, tablety - mobilní telefony - dětské hračky.

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

Výroba, kovovýroba: - průmyslové nože - pilové kotouče - ruční pily - kovoobráběcí nástroje - dřevoobráběcí nástroje.

Činnost: - prášková lakovna s ručním nanášením práškové barvy. - lakování autodisků, zábradlí, konstrukcí, kol.

Výroba - výztužné profily do plastových oken - podélné dělení svitků plechu - regálové svařované profily - děrování pásky plechu na děrovací lince - nástrojárna.

Výroba: - speciální upínací systémy z kovů a plastů pro automobilový průmysl ( upínací prvky pro závitová spojení, příchytky trubek, hadic, výplní, obložení, panelů, ochranných lišt a krytů, čepů, kolíků, táhel, tyčí, záslepky a průchodky, speciální aplikace ) Dodávka: - speciální upínací systémy z kovů a plastů pro stavebnictví ( ...

Prodáváme gastro vybavení, zařízení baru, výrobníky ledu, drtiče, šokery, konvektomaty UNOX, RETIGO, kávovary JURA, Saeco, pizza pece, myčky, chladicí stoly, vitríny, digestoře. Servisujeme profi kuchyně - gastrotechnika. Provozujeme gastro bazar.