CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladů a kanceláří - kovový nábytek, skříně.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika IT poradenství

Prodej, pronájem, instalace, servis - tiskárny, kopírky - výpočetní technika.

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Služby: - zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy, energetický průkaz - energický audit - termovizní měření - energetický posudek - dotační programy - stavební projekce

Návrh, dodávka, montáž a servis - klimatizace - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla.

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

Návrh a výroba jednoúčelových strojů - automatické a poloautomatické montážní a výrobní linky - automatizační technika.

SILECON je dodavatel sortimentu: Mobilní obytné, sanitární a skladové kontejnery a sestavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Poradenstvo a sprostredkovanie pri vybavovaní dokladov súvisiacich s vycestovaním

Průmyslová automatizace, strojní výroba a zámečnická výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - konstrukční práce, návrhy a tvorba výkresové dokumentace - kontrolní a měřící přípravky - nástrojařská výroba - svařování a ocelové konstrukce - modely, formy a výrobky z kompozitů - automatizace, implementace řídících systémů, HW, SW - síťové ...

Více než jen jednička na trhu Jako výrobce strojů pro opracování plastových, kovových a hliníkových profilů pokrýváme celé spektrum výroby od malých ručních provozů až po průmyslové opracování profilů. Naše rodinná firma založená roku 1928 se sídlem ve švábském městě Mühlacker-Lomersheim má zastoupení či pobočky ve více než 40 zemích světa, v ...

Prodej: - výrobky lakovacích systémů - tmely - brusivo - plniče - vrchními laky - leštěnky - nářadí pro autoopravárenství a lakování. Míchání barev.

Prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - obalový materiál - nářadí, nástroje Služby: - ostření nástrojů - půjčovna nářadí

Výroba a dodávka: - schodiště samonostná, prostorová, točitá - zábradlí - schodišťové konstrukce

Prodej a služby spojené s výpočetní technikou - tonery a cartridge - kompaktibilní kazety a náplně do tiskáren.

Prodej a servis výpočetní techniky - dodávka hardware, software - tiskárny a spotřební materiál. Správa IT - outsourcing.

Vybavení kuchyňských provozů v oblasti profesionální gastronomie

Služby: - půjčovna vysokozdvižná plošina - výškové práce - práce malířské, natěračské, lakýrnické

Výroba, montáž: - schodiště - zábradlí

Dodáváme řezné kapaliny a emulze, řezné, tvářecí a mazací oleje. To vše včetně kompletního servisu na míru. Dále nabízíme LOC-LINE flexi dílce a filtrační textílie pro veškeré filtrace obráběcích strojů a brusek.

Prodej a montáž - klimatizace - tepelná čerpadla - řízené větrání.