CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Zámkařství Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře BEDEX, Sherlock -trezory -zámky -klíčové systémy -nůžkové mříže -nouzové otevírání dveří -otevírání trezorů. -otevírání automobilů

Výroba obalů, kartonáž: - krabice, dárkové krabice - kazety, pouzdra, desky - obaly z lepenek a mikrovlny - ekologické obaly.

Poradenská činnost související s výstavbou a provozem BPS

Vývoj softwaru pro nemocnice a laboratoře. Prodej a servis zdravotnické a laboratorní techniky - přístrojová technika - chirurgické nástroje.

Prodej, servis, půjčovna - nářadí - stavební mechanizace - zahradní technika.

Půjčovna nářadí. Pro potřeby profesionálů i kutilů poskytujeme půjčování zahradní techniky a stavební mechanizace. Pronájem speciálního nářadí např. pro truhláře.sklenáře, elektromontéry.

Distribuce, prodej - autodíly - náhradní díly na automobily - vybavení autoservisů - ruční nářadí.

Návrhy, projekce, montáž pro solární techniku, expanzní techniku, kotelny, vytápění, ohřev vody, tepelná čerpadla.

Výroba: - přepravní bedny - palety Velkoobchod: - obalový materiál - krabice - folie - balící stroje

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - průmyslové chlazení - chladící boxy z PUR panelů Oprava, servis: - chladničky, mrazničky

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Pneuservis - prodej, výměna a opravy pneu. Půjčovna přívěsných vozíků a autopříslušenství, stavební a zahradní techniky. Účetnictví, vedení daňové evidence

Maloobchod, prodej, montáž, servis: -výtahy, osobní, nákladní, speciální -zdvihací plošiny imobilní, nákladní -výtahové šachty cetrisové i skleněné.

Servis: -Notebooky, sestava PC -tiskárna, HP, Canon Údržba výpočetní techniky: -v našem servisním středisku -u zákazníka. Prodej: -počítače PC, Notebooky, HW -tiskárny Bazar: -Notebooky -Počítače PC -Monitory -Komponenty Výkup notebooky

Prodejna paruk. Maloobchod: -paruky, příčesy, také na lékařský poukaz -kosmetika na ošetřování paruk, příčesů Výroba: -vlasové příčesy Modelování umělých nehtů.

Prodej, servis, montáž: - registrační a pokladní systémy - software Pobočka firmy z Červeného kostelce

Činnost: - zpracování produktů zemědělské výroby - pronájem zemědělské techniky

Dodávka, montáže, opravy, revize: -hasící přístroje -požární vodovody -ostatní požární materiál Činnosti osoby s odbornou způsobilostí v PO - školení v PO - zpracování PO dokumentace - stanovení druhů a množství HP v objektech bez stavební dokumentace - poradenská činnost Kontroly požárně bezpečnostních zařízení budov - požární ...