CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop - autodíly, autodoplňky - spojky, podvozky, motory, výfuky - oleje, maziva - filtry - moto příslušenství.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Slévárna Strojírna Modelárna Nástrojárna

Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -zahradní nábytek -okna a dveře -schodiště.

Servis, opravy a prodej: -mikroskopy -kolposkopy -oční přístroje. Dodání náhradních dílů k optickým přístrojům všech druhů a značek.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Služby, práce: - údržba a opravy domů, bytů - zámečnické - vodoinstalace - práce se dřevem - betonování, izolace

Autolakovna: - lakování vozidel - lakování veteránů - lakování malých letadel - lakování částí strojů

Montáž, oprava, servis: - závlahové systémy Prodej, montáž: - zahradní osvětlení

Výroba: - filtrační vložky pro klimatizaci - filtry pro větrání - zakázková textilní výroba

Prodej strojků OSTER Professional na vlasy pro kadeřníky, chovatele, veterináře nebo pro psí salony. Služby: - kompletní servis stříhacích strojků - broušení nůžek a nožů ke všem strojkům - kurzy stříhání psů.

Zpracování - biomasa Servis a výstavba bioplynových stanic Projektování a realizace technologií pro BPS Prodej - zemědělská technika - tatra traktory - nákladní vozy tatra Servis - zemědělská technika - nákladní vozy TATRA

Nástrojářská výroba: - nástroje - formy.

Činnost v oblasti požární ochrany.

Pronájem: - zdvihací zařízení Revize a servis: - zdvihací zařízení Revize: - tlaková zařízení Školící a lektorské činnosti.

Prodej, servis: - nakladače kompaktní LOCUST, Novotný včetně příslušenství - návěsy a přívěsy univerzální i specializované. - komunální technika - traktory včetně příslušenství - zařízení na údržbu umělých trávníků - samojízdné sekačky - sekačky s nulovým poloměrem otáčení Prodej: - náhradní díly - související ...

Prodej měřících zařízení. Měření mechanických veličin. Numerické výpočty, zpracování inženýrských a procesních dat.

Velkoobchod: - nádobí na jednorázové použití pro restaurační a stánkový prodej: - talíře, kelímky na studené a teplé nápoje - sortiment 300 druhů obalového materiálu. Prodej obalů do potravinářské výroby: - kelímků, tácků, misek - fólií PE, PP - mikroten - podložních misek PS - tašek, sáčků, pytlů na odpad - ...

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na traktory -zahradní a farmářská technika. Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, prodejní sklad: - náhradní díly na zemědělskou techniku.

Ohýbání: - trubky, trubek podle zadaných parametrů dle domluvy - zakružování trubek.