CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, maloobchod, oprava, servis: -pokladní systémy Vývoj, tvorba: -software pro oběh materiálu a zboží

Vývoj, výroba: - forem pro vakuové tváření plastů - od návrhu přes vývoj výrobu vzorků až po konečné formy - formy pro polyuretan. Vývoj a výroba: - produkční zařízení od jednoduchých přípravků a drobných mechanizmů až po jednoúčelové výrobní linky řízené CNC. Zakázky převážně z automobilového a elektrotechnického ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -topná a ohřívací zařízení -zařízení pro velkokuchyně

Prodej nádrží na vodu a plastových jímek.

Dodávka, prodej: - zařízení na mechanickou přepravu sypkých hmot, -šnekové, řetězové a vibrační dopravníky

Dodávka, montáž, oprava, servis: - výtahy - plošiny

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky - kompletní poradenství - diagnostika jakéhokoliv hardware - odvirování sytémů a záchrana dat.

Prodej, servis, instalace - kancelářská a výpočetní technika.

Činnost: - služby v oblasti hygieny životního prostředí: - hlukové, akustické studie - měření hluku - měření intenzit osvětlení pracovních prostor - měření prašnosti, vibrací v pracovním prostředí

Služby: -měření radonového indexu pozemků -měření radonu v objektech pro kolaudační řízení -bezplatné radonové poradenství -vyhledávání zdrojů radonu -dohled na radonová opatření.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -koupelny -kancelářský nábytek -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, e-shop: -hnojiva -substráty -pěstební nádoby -ochrana rostlin -hydroponní systémy -závlahy

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Výstavba, služby: - inženýrské sítě - kanalizace - vodovodní přípojky - čištění a kamerová inspekce kanalizace Výroba: - plastové šachty, jímky Odvoz stavebního odpadu (štěrk, beton, písek) a sutě Dodávka výměníkové stanice tepla.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: -klimatizace pro užitková vozidla -klimatizace pro budovy -chladící a mrazící boxy

Prodej - tepelná čerpadla - klimatizace - podlahové topení - čističky - krbová kamna.

Prodej, e-shop - gastro vybavení - hotelový porcelán, sklo - vybavení kuchyní.