CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -koupelny -kancelářský nábytek -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, e-shop: -hnojiva -substráty -pěstební nádoby -ochrana rostlin -hydroponní systémy -závlahy

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Výstavba, služby: - inženýrské sítě - kanalizace - vodovodní přípojky - čištění a kamerová inspekce kanalizace Výroba: - plastové šachty, jímky Odvoz stavebního odpadu (štěrk, beton, písek) a sutě Dodávka výměníkové stanice tepla.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: -klimatizace pro užitková vozidla -klimatizace pro budovy -chladící a mrazící boxy

Prodej - tepelná čerpadla - klimatizace - podlahové topení - čističky - krbová kamna.

Prodej, e-shop - gastro vybavení - hotelový porcelán, sklo - vybavení kuchyní.

Prodej: - nádrže na pohonné hmoty - ekokontejnery Velkoobchod: - pohonné hmoty

Montáž, oprava, servis: - technologické prvky v telekomunikačních sítích Výkup: - počítače - výpočetní technika

Výroba, montáž, oprava, servis: - strojní zařízení - dopravníky - manipulátory - technologické linky - jednoúčelové stroje Práce: - kovoobrábění - zámečnictví

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna: - svařovací technika - nářadí

Výroba, prodej: - malá zemědělská technika - mulčovač - lištová sekačka - rotační kultivátor.

Výroba, obchodní činnost: - vybavení gastronomických provozů(velkokuchyně, hotely, restaurace, školní jídelny, cukrárny - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.