CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Práce: - dělení materiálu laserem - řezání materiálů vodním paprskem.

Prodej: -lékařská elektronika -jednokanálové EKG* monitory -EKG* přístroje -pulsní oxymetry -centrální monitory -spotřební materiál.

Dodávka, servis: - vybavení stomatologických ordinací - stomatologické soupravy - zdravotnická technika

Hodinový manžel. Práce: -zámečnické -drobné opravy v bytě -elektroinstalace -instalatérství -údržba zahrady -zednictví -malířské práce

Prodej, maloobchod, e-shop: -motorové díly -autodíly -díly pro stavební a zemědělské stroje

Prodej, e-shop: - obalový materiál - nápojové kelímky - jednorázové nádobí - papírové obaly - plastové sáčky, pytle

Výroba, prodej: - měřící nástroje a nářadí.

Prodej, servis a půjčovna zemědělských strojů - specialista na předváděcí a použitou zemědělskou techniku.

Práce, montáž: - zabezpečovací systémy, - kamerové systémy, - slaboproudé systémy, - inteligentní elektroinstalace, - aplikovaná elektronika. Fakturační adresa: Revoluční 78, 400 01 Ústí n. L.

Oprava, servis: - chlazení - ledničky, mrazničky - boxy, vitríny

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické.

Výroba, prodej: - nábytek (katalogový i atypický) - vestavěné skříně na míru - kancelářský nábytek - výsuvy - svítidla - podlahoviny - koberce - doplňky. Kancelářské a kuchyňské studio - interiéry na klíč včetně návrhu v 3D provedení (ordinace, markety, studentskástudia, jednací místnosti, prodejní přepážky, pulty, kuchyňské ...

Maloobchod, prodej, servis: - zahradní technika - motorové pily - mulčovače - sekačky

Maloobchod, prodej, opravy - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny. Prodej, montáž, opravy - zabezpečovací technika - kamerové systémy. Připojení k internetu.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - klimatizace

Výroba: -školní, kancelářské potřeby z plastových fólií a stavebních dilatací, dilatační spára, výroba profilů, profilování, interiérové lišty, stavební lišty - výrobky z plastových folií-zejména PVC, ale také PE a PP: -školní obaly na sešity a knihy - obaly na sešity a knihy universální - konstrukce univerzálních obalů - zakládací ...

Projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - měření a regulace

Kovovýroba - vzduchotechnika: - větrací jednotky s regenerací tepla a el. příhřevem - dělení matriálu cnc plazmou - kovovýroba -dodávky pro automobilový průmysl.

Prodej, oprava, servis, montáž, revize: - hasící přístroje - protipožární ucpávky - požární uzávěry Služby PO, BOZP včetně poradenství.

Výroba, e-shop: - cenovky - cenovkové lišty - nerezové držáky cenovek - foliové stojánky

Projekce: - průmyslová technologická zařízení

Výroba: - speciální dřevěné obaly pro sklářský průmysl - krovy - jednorázové palety