CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Výroba nerezových, hydraulických a vzduchových prvků (objímky, koncovky, fitinky, matice) z nerez materiálů 1.4571, 1.4301, 1.4305, 1.4404 a automatové oceli, 11523, 12040, mosaz, hliník

Vratová technika Kování a zámky Ochranné zábrany

Výroba: - jemná mechanika - ruční měřící přístroje - měřící technika.

Generální opravy všech typů obráběcích strojů. Zakázkové strojní obrábění.

Měření a regulace. Vývoj, projekt, výroba, poradenství, instalace, seřízení, zaškolení obsluhy: -měřící, regulační a informační systémy pro průmysl -řídící a měřící rozvaděče -programovatelný regulátor RS 04 a 05 -řízení elektrických udržovacích pecí -ASŘTP, MaR -informační systémy.

Broušení na plocho i na kulato Obrábění: - frézování - soustružení - nástrojářství Svářečské práce - svařování TIG Lisování kovů Zámečnické práce - kovovýroba.

Prodej čističe vzduchu, zvlhčovače vzduchu, teplovzdušné ventilátory, cirkulátory vzduchu. Reklamní výroba. Velkoplošný tisk, řezaná reklama.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Výroba, servis, prodej. Zakázková stavba strojů s mechanickým pohonem: - řezače asfaltu a betonu - řezače spár. Prodej diamantových nástrojů. Honda motorové stroje: - motory - sekačky - křovinořezy - sněhové frézy - elektrocentrály Půjčovna malé stavební mechanizace: - vibrační desky - vibrační pěchy - elektrické ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - oleje, filtry, maziva - technický benzín. - veškeré druhy filtrů včetně závodních. - výměna technických kapalin - doporučené oleje od výrobce. Oleje a maziva: -TOTAL, PARAMO, MOGUL, ELF, CASTROL, SELENIA, MADIT. Filtry: FILTRON, WIX, MAN.

Pronájem, práce: - jeřáby - autojeřáby - montážní plošiny.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla

Pronájem, prodej, servis - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - akumulátorové a motorové vozíky BALKANCAR, DESTA. Revize, montáž a opravy LPG zařízení.

Opravy a servis strojů, motorů a převodovek. Agroslužby - sekání polí a luk - lisování balíků - orba - prodej sena, slámy a hnoje - odvoz fekálií.

Jsme největší specializovaná půjčovna dodávek a mikrobusů v Praze, Českých Budějovicích. Půjčit nebo pronajmout dodávku si můžete od 450, - Kč v místech v Praze, ČB. Po dohodě však kdekoliv v ČR. Otevřeno máme každý den v týdnu včetně svátků. Přijímáme platební karty. Nabízíme zapůjčení dodávek a mikrobusů i s řidičem. Poskytujeme dodávky a ...

Práce: -zámečnické -sváření Výroba: -hliníkové konstrukce -výroba z nerezu

Velkoobchod: - obalové materiály - PE fólie - MI fólie - PP fólie - fólie - lepící pásky - vakuové sáčky - potisk - kartony - papírové proložky - vázací pásky - pytle, sáčky, tašky apod.

Instalace, servis, opravy: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperační jednotky - inteligentní elektroinstalace.

Prodej ložisek všech značek, typů a druhů a příslušenství.

Služby: -správa a údržba nemovitostí -nákladní doprava -technické služby -služby pro zemědělství a zahradnictví -provoz hřbitova -nakládání s odpady -údržba veřejného osvětlení

Míchání autolaků PPG, plnění sprejů, konzultace. Prodej: - autolakýrnické materiály - pomůcky - nářadí..

Prodej, oprava, servis, repase turbodmýchadel včetně náhradních dílů.