CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, prodej, montáž: - regálové systémy Prodej: - uhlí

Projekce, revize, montáže - elektroinstalace - měření a regulace - automatizace - zabezpečovací systémy - ingeligentní systémy budov.

Služby: - kontroly klimatizačních systémů - multifunkční měření - měření hluku - termovize - zpracováváme průkazy energetické náročnosti budov Projekce: - vzduchotechnika, klimatizace - vytápění Dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - klimatizace

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Servis, opravy, rekonstrukce sušáren a pecí - pece laboratorní, atypické, horkovzdušní, pro zpracování kovů a výpal keramiky.

Prodej, e-shop: - PC sestavy, notebooky - počítačové komponenty, software.

Prodej, e-shop - motorové oleje - provozní kapaliny. Muscles.cz Prodej, e-shop - doplňky výživy - klubní preparáty - iontové nápoje. Valdštejnská 821 Litvínov 43601 tel. 602 78 60 60

Zajišťování komplexních dodávek: - laboratorních přístrojů - laboratorních diagnostik - potravinářských ingrediencí. Našim zákazníků nabízíme následující služby: - technický servis - organizaci mezilaboratorního porovnávání zkoušek - NIR servis.

Prodej, e-shop - nářadí - zahradní technika - měřící přístroje - svářecí technika - dřevoobráběcí stroje - manipulační technika.

Výroba a montáž samonosných ocelových obloukových hal, střech a přístřešků.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika.

Repase, oprava, prodej, e-shop, leasing: -výpočetní technika -stolní počítače, PC -notebooky -LCD monitory -tiskárny -scannery. Odprodej použité techniky. Pronájem PC na dobu 1 den-12 měsíců. IT služby pro firmy a školy: -sestavení počítačů na míru podle skutečných potřeb -testování, vyčištění, upgrade -instalace licencovaného ...

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí - školení BOZP a PO, poskytování první pomoci

Návrh interiéru, prodej a montáž nábytku. - internetový obchod s nábytkem - bytový, kancelářský a zahradní nábytek.

Prodej, montáž, oprava, servis: - ploty - oplocení - vrata - parkovací a zábranné systémy

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Služby: - údržba komunikací, veřejného osvětlení - údržba zeleně - údržba hřbitova - provoz koupaliště, sportoviště

Práce a půjčování: - zajištění jeřábové techniky od 16 do 500 tun a výšky 144 m. Servis, opravy: - výrobky Karcher Přeprava, doprava: - nadměrný náklad

Prodej: - počítače, kancelářská technika - software.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby, technika

Dodávka, montáž: - výměníkové stanice - kotelny - měření a regulace

Prodej nábytku od českých výrobců. -Kuchyně -Vestavěné skříně -Dětské pokoje -Kanceláře -Obýváky -Ložnice -Ostatní

Plavecký areál. Ubytovna. Výroba tepla a elektřiny. Technické služby - svoz odpadu - údržba zeleně - úklid města.