CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Správce bytových a nebytových prostor v majetku Města Slavičín. Pronájem, správa, údržba: -nemovitosti (bytový fond) -kotelny. Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, TOPO -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba, instalace, oprava Výroba: -elektřina. Další telefony: -provozní technik ...

Dodávka, prodej zdravotnické techniky POCT přístroje a rychlá diagnostika.

Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Prodej a odborný servis: - elektronické pokladny - počítačové obchodní systémy - váhy - nářezové stroje - kávovary - kávomlýnky - etikety - obalový materiál.

Prodej a servis zdravotnické terapeutické techniky. Periodické technické kontroly, kalibrace přístrojů a příslušenství. Specializace na terapeutickou techniku výrobce Enraf-Nonius.

Výroba kovových konstrukcí - kuželové konektory - střešní profily.

Nákladní autodoprava, přeprava. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vrtání a demolice. Prodej použité techniky - vysokozdvižné vozíky. Čištění komunikací

Prodej, servis HW/DIA, ostření: -dřevoobráběcí nástroje Centrála: -Praha 5, Leitzova 1267/1, tel. 241 482 699

Montáže: -systémy UNIVERSA -vytápění -sanita a chlazení. Práce: -domovní instalatérské, instalatérství: -vodoinstalace, vodoinstalatérské -topenářství, topenářské, topo -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Stavby pozemní, občanské: -novostavby -opravy a rekonstrukce rodinné a bytové domy -revitalizace panelové domy, koupelny, bytová jádra -luxusní interiéry a koupelny -terasy a balkóny - speciální technologie -zateplené fasády -výměna oken a stavebních výplní, plastová a eurookna -střechy - tesařství, klempířství, ...

Prodej zkušební a měřicí techniky pro nedestruktivní kontrolu materiálu.

Činnost: - technická diagnostika strojů - měření otáček, teplot strojních zařízení - měření provozních celků

Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Obrábění kovů, frézování, řezání, vrtání, broušení, leštění, svařování CO, TIG, lakování.

Výroba: - svařované výrobky z oceli - ocelové konstrukce Práce: - zámečnické - svářečské

Kovoobrábění: - zámečnické práce - sváření, vrtání, broušení - frézování, soustružení.

Provozování zámečnictví, kovovýroby a obrábění kovů.

Vyroba a prodej: - kontejnery na nákladní automobily.

Výhradní zastoupení firem: - GLEIT-µ - speciální maziva, - ELASKON - maziva na lana a separační oleje, - UNIL - automobilové a průmyslové oleje a maziva (motorové, převodové, hydraulické, turbinové, kompresorové, ložiskové, plastická). Poradenská činnost.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO

Potrubářské práce (potrubní rozvody) a zámečnická výroba. Instalace potrubních rozvodů technických plynů. Instalatérské a topenářské práce. Rozvody plynu, plynové přípojky, regulační stanice plynu

Agentura bezpečnosti práce. Požární ochrana, koordinace BOZP na stavbách, životní prostředí

Firma ERPOS s.r.o. se zabývá dodávkami pokladních počítačových systémů POS pro prodejny, maloobchody i velkoobchody, včetně rozlehlých sítí propojených pomocí telefonních linek. Zajišťujeme instalace, školení i servis. Dále dodáváme systémy do restaurací, hotelů, prodejen rychlého občerstvení, fitness klubů a podobně.

Výroba, oprava: -pekařské stroje -pece -plničky koblih -nudličkovače -plynové stoličkové vařiče -vykulovače těsta -mlýnky na mák. Výroba: -odznaky, plakety -přívěsky na klíče, otvíráky -drobné reklamní předměty.