CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, e-shop, servis, bazar, půjčovna - vysokozdvižné vozíky - paletové vozíky (tzv. paleťáky) - ručně vedené vozíky - retraky a jiná manipulační technika v provedení diesel, elektro a LPG. Dále náhradní díly, přídavná zvedací zařízení, pneumatiky, baterie, nabíječe atd. Servis většiny značek zejména: - Armanni - Balkancar ...

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Projekce, dodávka: - měřicí, regulační a automatizační technika

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Tvorba webových stránek.

Technické služby: - údržba veřejné zeleně - čištění komunikací - provoz sběrného dvora - údržba veřejného osvětlení - správa městského hřbitova

Prodej, opravy: - svářecí technika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovoobráběcí stroje. Programování řídících systémů Programování robotů a robotika Automatizace Utahovací a inteligentní technika

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Výroba, dodávka, prodej: - obaly ze skládačkových lepenek jednobarevné i s potiskem - obaly z mikrovlnné lepenky, jednobarevné nebo s potiskem - kartony z třívstvé, resp. pětivrstvé lepenky, možno i s potiskem - tvarový výsek - papírové obaly s průhledným okénkem z folie - dárkové obaly a potahované krabice - dárkové tašky - ...

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Velkoobchod, distribuce a prodej: - součástky pro stroje průmyslové výroby - materiál k obuvnickému průmyslu.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Činnost: - projekční práce - inženýrská činnost - zpracování průkazů energetické náročnosti budov - termovize - dotace

Montáž, oprava, servis: - topné systémy - tepelná čerpadla - solární systémy

NON STOP 603441685 Prodej, servis, elektroopravna (po-pá 7-17), velkoobchod, maloobchod, záruční a pozáruční servis, repase: -elektromotory SIEMENS (MEZ* Mohelnice, Frenštát) 120 W-200 kW včetně náhradních dílů a elektromateriálu pro připojení, ovládání a jištění elmotorů -elektromotory ATAS Náchod, ventiláty MEZAXIAL ...

Dodavatel strojů a zařízení pro zlatnickou výrobu, průmysl a zdravotnictví

Integrová přenosná kardiovaskulární laboratoř - privátní ambulantní vyšetření.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hardware - software - spotřební elektronika - PC, počítačová sestava.

Velkoobchod-maloobchod-prodej: -brusivo -brusné, řezné, lamelové kotouče -vulkan fíbry -autolaky a průmyslové laky SPIES HECKER, MOBIHEL -kompresory a příslušenství SCHNEIDER -leštící a brusné pasty -tmely, lepidla -plniče a průhledné laky -maskování -ochranné pomůcky.

Výroba a opravy - zemědělské stroje - korby, kontejnery. Kovářské a svářečské práce. Opravy - nákladní soupravy a návěsy - nákladní vozy zn. TATRA.

Činnost: - statika pozemních staveb - vedení účetnictví - oceňování nemovitostí - obchod s použitým strojním vybavením

Zpracování gumárenských směsí -Povrchové úpravy a svařování kovů

Výroba: - ocelové konstrukce - svařování Prodej: - hutní materiál