CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka, servis, revize, montáž, modernizace: - výtahy

Práce, zámečnictví: - kovoobrábění - soustruhy, automaty, frézky - ohýbačky trubek - svařování, tváření, dělení materiálu.

Činnost: - zámečnictví - montáž a opravy plynových zařízení Výroba, montáž, oprava, servis: - tlaková zařízení, nádoby

Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

Prodej, pronájem, půjčovna, bazar, servis: - stavební stroje - vybrační technika - nakladače - manipulátory - minirypadla - hutní vybrační technika - kompresory - pneumatické podvrtávače - hydraulické agregáty.

Zabýváme se problematikou silové elektroenergetiky a automatizace technologických procesů v průmyslu i zdravotnických zařízeních - energetické řídící systémy - termovizní měření - montáž, instalace a servis detekce kouře - kamerové a zabezpečovací systémy.

Dodávka - kancelářská židle ALICIA, FLUTE, GOBLIN, VITO Dodávka - sedací soupravy - nerezové stolové podnože

Elektroinstalace Výroba rozvaděčů Klimatizace Revize Protipožární prostupy

Kuchyňské studio: -nábytek -kuchyně -grafický návrh na zakázku -výroba, -poradenství -závěsné programy -zabudované spotřebiče.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny - gufera

Dodávka, prodej: - zemědělská technika - technologie zemědělské dopravy a aplikace hnojiv - technologie výroby krmiv

Výroba a ostření: -tvrdokovových nástrojů a nástrojů z HSS -výroba a ostření fréz, vrtáků a dalších válcových nástrojů na pětiosých CNC bruskách firmy SCHNEEBERGER, na konvenčních strojích. Sídlo firmy Koclířov 118, Koclířov 56911

Prodej, e-shop, servis - výpočetní technika - počítače. Papírnictví - kancelářské potřeby. Tyršovo nám. 15 Litoměřice tel. 773939343 Copy centrum. Reklamní agentura - grafické práce - reklamní předměty.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Prodej nových, použitých i repasovaných náhradních dílů a příslušenství na manipulační techniku.

Prodej: - kompresory - elektrocentrály - nářadí - rychlospojky, šroubení

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce. Dále montáže tepelných čerpadel, solárních systémů či výrobu plastových nádrží.

Odborné služby v oboru bezpečnosti a hygieny práce, technicko organizační činnost v oblasti požární ochrany a koordinace staveb.

Prodej, e-shop, servis: - kancelářská technika - papírnictví - copy centrum.

Prodej, servis, e-shop - PC sestavy - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony.

Projekce, realizace a údržba zeleně - realizace na klíč - sadové úpravy - terénní úpravy - závlahy - výzdoba a aranžování interiérů.