CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: - trezory, sejfy, zámky, zámek - trezory dle katalogu i dle Vašich požadavků - stěnové sejfy - bytové sejfy - stěnové trezory - bytové trezory - vhozové trezory - trezory do podlahy - trezory pro 1. BT - trezory pro 2. BT - skříně na dokumenty - skříně na zbraně - pokladničky - zakázková výroba - ...

Projekce, výroba, prodej, dodání, montáž: - stroje a zařízení pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl - technologické nádrže, zásobníky, kontejnery a technologické celky z nerezavějící oceli - plnící a uzavírací zařízení kelímků, tub (tuby) a jiných obalů látkami kapalnými, pastovitými a sypkými. Výroba z nerezu Zásobníky a ...

Autodoprava, doprava. Bourací práce. Zemní práce. Půjčovna stavebních strojů.

Oprava, servis: - chladniček a mrazniček - průmyslového chlazení - domácích a průmyslových klimatizací - autoklimatizací Prodej: - elektrospotřebiče - elektronika - klimatizace - chladící a mrazící zařízení do prodejen

Práce: -obrábění -výroba soustružených dílů -nástrojárna

Modernizace, údržba: - automatizace Služby: - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy - ekonomické poradenství

Výroba: -plastové a gumové výrobky -výroba flexibilních obalů pro potravinnářství.

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Demontážní a montážní práce všech tvářecích strojů. Malé opravy, střední opravy i GO opravy všech tvářecích strojů včetně kompletní el. instalace.

Prodej - prostředky zdravotnické techniky pro radiodiagnostická pracoviště.

Služby: -umělecké kovářství -kamenosochařství -restaurátorské práce -originální kované šperky.

Internetový obchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí zn. RYOBI - zahradní technika zn. RYOBI

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Vyrábíme lasery pro průmysl a medicínu. Lasery a laserové systémy pro značení, gravírování, řezání, sváření a prům. aplikace. Zakázkový laserový popis a gravírování. Lékařské a kosmetické biostimulační a výkonové lasery, bio a polymerizační lampy.

Dovoz produktů pro vědu, výzkum a běžný laboratorní provoz.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

TECTRA A.S. působí na českém trhu od roku 1990. Nabízíme řešení úloh v oblasti: - měření - kalibrace - diagnostiky ve spolupráci se světovými výrobci. Poskytujeme technickou podporu, záruční i pozáruční servis a kalibrační služby. Nabízíme pomoc a konzultace při řešení úloh měření.

Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Distribuce techniky z oboru klinická diagnostika, molekulární biologie a genetika.

Dodavatel širokého spektra reagencií a spotřebního materiálu s využitím v mnoha laboratořích zabývajících se základním výzkumem, molekulární diagnostikou, forenzními vědami, či analytikou.

Výroba, prodej, montáž - vzduchotechnika - vzduchotechnické potrubí - nerezové odsávací digestoře