CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: -servis vysokozdvižných vozíků -technické kontroly -školení řidičů VZV -revize plynových zařízení

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: -klimatizace -tepelná čerpadla -solární systémy

Maloobchod, prodej: -motorové pily -sekačky -křovinořezy -nářadí -zahradní technika značky STIHL a VIKING

Činnost: - komplexní servis obráběcích strojů, fréz německé firmy MAHO a DECKEL AG, nyní firma DMG, včetně prodeje náhradních dílů. - střední a generální opravy strojů MAHO typů MH a DECKEL typů FP včetně modernizace řídících systémů - prodej anglické technologie Blackfast Chemicals pro černění / brynýrování oceli, litiny, zinku, patinování ...

Prodej, servis, e-shop, půjčovna - nářadí ruční, elektrické, aku - kompresory - měřící přístroje - brusivo - zahradní technika, sekačky, pily, křovinořezy.

Prodej: - motorové, převodové a motocyklové oleje - brzdové kapaliny - antifreeze - antikorozní ochrany - plastické maziva - autokosmetika.

Prodej, dodávka, oprava, servis: - klimatizace, chlazení - klimatizační program s ekologickými chladivy od dodavatelů z celého světa. - pravidelný servis chladících zařízení a klimatizací - záruční i pozáruční opravy všech druhů chladících zařízení, klimatizací, autoklimatizací - výměna chladiv - prodej komponentů a náhradních ...

Realizace zahrad: - zahradnické a parkové úpravy veřejná i soukromá zeleň - trávapostřiky proti chorobám a škůdcům motorovým postřikovačem. Návrhy a realizace : - závlahové systémy

- výroba kovových konstrukcí - poskytování obrábění - rozvodů médií - jednoúčelové stroje

Poradenství v oblasti strojírenství. Služby - opravy, seřízení a servis obráběcích strojů - měření geometrické přesnosti a polohování obráběcích strojů.

Montáže potrubí. Montáže konstrukcí a technologií. Zámečnická výroba. Tepelná izolace. Ocelové konstrukce

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Zakázková výroba, prodej: - bazénové fólie - jezírkové fólie - fóliovníkové fólie - obalové materiály - reklamní plachty - auto plachty - stínící sítě - krycí plachty - zahradní fólie

Strojírna - obrábění - nástrojářské práce - svářečské práce - tepelné zpracování kovů, kalení.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - alarmy Tvorba: - webové stránky

Prodej, montáž, opravy - anténní a satelitní technika. Instalace domácích počítačových sítí, instalace kamerového systému.

Zakázková strojírenská výroba - přesné CNC obrábění a měření - stínící manipulační zařízení - měřící přístroje

Oprava, servis: - elektromotory, elektrické motory - ruční nářadí Navíjení a převíjení elektromotorů.

Servis a opravy obráběcích strojů MAHO, rotačních snímačů HEIDENHAIN.

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Výroba rámů nákladních automobilů, ocelových konstrukcí, lisovaných profilů délky až 9000 mm, pálení tvarů plazmou a kyslíkem.

Velkoobchod, maloobchod, servis - průmyslové armatury - čerpadla - filtrace, ventily, filtry.