CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, opravy, servis - lesní a zemědělská technika - komunální technika - zahradní technika.

Práce: - truhlářské - podlahářské - zámečnické

Kovářská výroba - mříže - kovaný nábytek - ploty.

Zámečnická a kovářská výroba: - plotové dílce - dvoukřídlé brány - pojezdové brány - branky - branky s otočí pro popelnice - zábradlí - mříže - garážová vrata

Výroba, kartonáž: - přířezy - klopové krabice - krabice s víkem - skládané obaly a paletky - zasouvací obaly - pevné obaly - slepené obaly - vnitřní obalové prvky

Prodej GPS přístroje. Prodej - aktivní uhlí a filtrační antracit - průmyslová sůl - testry, analyzátory.

Výroba, vývoj, montáž: - fotovoltaické systémy - solární kolektory

Umělecko-řemeslné zpracování kovů, frézařské, soustružnické a zámečnické práce. Technické návrhy. Zajišťuji designérskou činnost.

Činnost, montáž: - solární systémy - dřevostavby - malé větrné elektrárny

Prodej, servis: - gastro zařízení - vybavení velkokuchyní, hotelů, restaurací

Prodej, servis: - vysokozdvižné vozíky - paletové vozíky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kancelářské potřeby - papír - psací potřeby - školní potřeby

Dodávka: - obráběcí stroje a jejich příslušenství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Poradenství v oboru technologických montáží.

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Dovoz, prodej, servis obytných přívěsů, automobilů: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozcích - obytné přívěsy, automobily - náhradní díly (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - příslušenství. Cestovní agentura: - zajištění pobytů.

Komplexní činnost v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Prodej nábytku - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - rustikální a sedací nábytek

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Luxusní kancelářské doplňky: - děrovačky - sešívačky - otevírače na dopisy společnosti El Casco - psací pera Aurora a Diplomat - kožené zboží a módní doplňky od Filippi Peletterie a Underwood - pořadače na písemnosti Leuchtturm - ručně zpracované kožené diáře a fotoalba německé značky Treuleben & Bischof.

Prodejna, eshop, servis a půjčovna nářadí. Nabízíme elektrické ruční nářadí, vrtačky, brusky, kladiva, šroubováky i pily. Zahradní technika. Najdete u nás sekačky, sněhové frézy, křovinořezy a plotostřihy. Prodej a půjčování stavební techniky.

Opravy, údržba, servis: - obráběcí a tvářecí stroje - malé jednoúčelové stroje, automaty a výrobní zařízení.