CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, dodávka: - technologie a stroje pro výrobu kabelů.

Výroba: - fotopolymerní štočky - tiskové formy pro flexotisk

Služby: - technické kontroly motorových vozíků - revize zdvihacích zařízení - školení jeřábníků, vazačů - školení řidičů motorových vozíků

Prodej - kancelářský nábytek - postele - masivní nábytek - sedací soupravy - židle.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty

Projekce a konstrukce vyhrazených zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí. Výroba a montáž jeřábů.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Dodávka, e-shop: - masážní lehátka - lehátko pro fyzioterapeuty - kosmetická, pedikérská lehátka - nemocniční lůžka

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Nákup, prodej a servis lesní a dřevařské techniky. Nabízíme i školení ke strojům.

Rychlé a spolehlivé otevírání zámků, aut, bytů a trezorů. Výměna vložek a zámků, montáž kování, opravy dveří. Zámečnická pohotovost nonstop Praha a okolí. Kompletní zámečnické práce, zabezpečení a jiné dle telefonické dohody.

Prodej certifikovaných zbraňových skříní a trezorů.

Maloobchod, e-shop, servis: - registrační pokladny - váhy

Kovoobráběcí a tvářecí stroje: - nákup, výkup, prodej - přeprava a stěhování nových i použitých - servis, montáž a demontáž - likvidace a odvoz ze zrušených provozů - zajištění nákupu nového stroje dle dodaných technických požadavků. Dále zhotovujeme znalecké posudky v oboru strojírenství a autodopravy.

Prodej technologií, zařízení a vybavení pro autoservisy a pneuservisy. - technologická sada na opravy poškozených autoskel GRD-systém, technologie na odstranění šmouh a škrábanců na sklech, odlešťování předních světlometůtechnologické sady a testery na detekci a opravy motorů, EGR ventilů, turbo okruhů, elektrosystémů motorových vozidel, ...

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Dodávky, prodej, servis: - obráběcí stroje VIPER, LILIAN, MANFORD - soustruhy - vertikální centra. Dodání náhradních dílů, vypracování CNC programů. Prodej použitých obráběcích strojů.

Prodej: měřící a řídicí systémy plochých ocelových materiálů.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.