CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Pěstírna, pěstování: -akvarijních ryby: -skaláři, tlamovci, terčovci, krunýřovci, pancéřníčci. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny -mobilní telefony -veškeré příslušenství -domácí elektrospotřebiče (veškeré) -možnost splátkoveho prodeje. Správa: -počítačové sítě.

Prodej a servis technologického zařízení pro drůbeží haly.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové stroje, průmyslových strojů - strojní zařízení.

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Naše služby: - opravy lodí, hausbotů a plavidel - instalace lodních motorů a převodovek, systémů navigačních světel - příprava lodí na sezónu, uskladnění lodí. Půjčovna lodí a plavidel.

Výroba kartonáže z hladkých a vlnitých lepenek: -tvarový výsek, krabice, skládačky, dvouvrstvá lepenka v rolích, lepenky vyšších kvalit. HDPE, LDPE materiály - pytle, sáčky, přířezy. Stretchfolie, bublinková folie. Balící lepící pásky, vázací pásky. Obalový materiál.

Dřevovýroba, výroba, prodej - řezivo, hranoly, podlážky, přířezy - latě, prkna. Truhlářská výroba - dveře, zárubně. Stavební činnost - výstavba domů - pozemní a dopravní stavby. Zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí. Výroba - dřevěné obaly, palety.

Výroba a montáž : - ocelové konstrukce. Zásobníky: - násypky - výsypky - dopravní zařízení - díly technologie. Zámečnická výroba: - zábradlí - schodiště - ocelová vrata - markýzy se světlíky. Montáž opláštění hal trapézovými plechy a sendvičovými panely na ocelové i betonové konstrukce. Nátěry ve vlastních vytápěných ...

Prodej: -svářecí technika -příslušenství, náhradní díly, elektrody, dráty, svařovací kabely, konektory, měřidla svaru, separační přípravky, termokřídy -ochranné pomůcky -nářadí a nástroje -brusivo

Zahrady Jihlavec. Služby: - návrhy, realizace a údržba zahrad - kácení, prořezávání stromů - závlahové systémy Prodej: - zahradní technika zn. Gardena

Strojírny - nástrojárna - výroba forem a nástrojů - lisování plastů - vstřikování plastů - provádíme vzorkování

Práce: - soustružnické - frézařské - brusičské, broušení

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Projekce, dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla na klíč.

Výroba, montáž, servis: - trezory - bezpečnostní schránky - trezory na úschovu zbraní

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Výroba: -různé díly z kovu -zpracování a vysekávání plechu -ohraňování -lakování práškovou technikou -svařování včetně montáže výrobků.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.