CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Práce: - zpracování plechů - zámečnické, frézařské a soustružnické - CNC lisy děrovací a ohraňovací - lakování a úprava povrchů - kovoobráběčství - nástrojařství - KTL

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika zn. Husqvarna

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod, e-shop: -prostředky a přípravky pro nehtovou modeláž, -kosmetické přípravky. Provozovna: Maloobchodní prodejna WZ systém s.r.o. Mičurinova 2036, 356 01 Sokolov Otevírací doba: Po - Pá od 8, 00 - 17, 00 hod. V době letních prázdnin Po - Pá od 8, 00 - 16, 00 dod

Činnost: - kovotlačení - mědikovectví

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Poradenství, plánování, projekce: -gastronomické provozy. Dodávka, montáž, servis: -gastronomická zařízení -provozní inventáře. Velkoobchod gastro nerez: -pracovní stoly -sporáky, fritézy, grily -mikrovlnné trouby, salamandry -konvektomaty, kávovary -výčepní zařízení -nářezové stroje, nože -chladící a mrazící stroje, ...

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení

Poradenství, projekce, výroba, montáž a servis: - dřevěná, ocelová, kombinovaná schodiště a vchodové dveře

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - krmné směsi. Nákup, sušení, čištění, skladování, prodej: - rostlinné komodity: - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice, oves, žito - mák, hořčice, hrách. Skladová kapacita ve výši 521 tis. tun. Prodej: - hnojiva - osiva - agrochemikálie - pohonné hmoty - hospodářské ...

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Pokládáme lité anhydritové podlahy. Pronájem značkových čerpadel. Pobočky: - Dr. Milady Horákové 420/8, 75124 Přerov II - Předmostí - Pechova 4400/50, 61500 Brno - Židenice - U průseku 1160/2, 10200 Praha - Hostivař.

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Nabídka kompletních služeb v oblasti startovacích, průmyslových a staničních akumulátorů. Servis vysokozdvižných vozíků a nabíjecí techniky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Činnost: - stavební inženýring - zpracování odborných posudků a studií v oblasti chemického a strojního průmyslu

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební elektronika Služby: - technický dozor stavebníka

Prodej regálů. V našem sortimentu naleznete regály: - konzolové trnové a stromečkové - paletové - policové -schody, nakládací rampy, lávky, můstky, podesty, zástěny a nosiče reklam. Vyrábíme ocelová vrata, schody, ochozy, plošiny, kontejnery, přístřešky a další konstrukce.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.