CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - mapové podklady, - geodetické práce ve výstavbě, - určení bodů pomocí GPS, - geodetické práce pro katastr nemovitostí. Prodej: - nivelační přístroje a sestavy, - ruční laserové dálkoměry, - nivelační, rotační a potrubní lasery, - ostatní příslušenství.

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Montáž,dodávka: -systémy technické automatizace. Projekce,konstrukce,výroba: -polygrafické zařízení -strojní zařízení pro gumárenský, plastikářský průmysl -drobná automatizace na zakázku. Výroba,montáž,projekce: -jednoúčelové stroje na zakázku.

Internetový prodej, e-shop: - gastronomické vybavení kuchyní, kuchyňské techniky, nádobí a veškerých doplňků. - vybavení hotelů, výčepů, barů, restaurací a jídelen.

Prodej, montáž, servis: -komunikační systémy -kancelářská technika. Poskytování poradenství.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -gastrozařízení

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl. Rekonstrukce a výroba strojů na přípravu a lisování keramických a cihlářských hmot.

Kovovýroba, výroba, montáž, oprava, servis: -nádrže -procesní aparáty -zařízení -konstrukcí -potrubí -dodávky investičních celků včetně montáže technologických linek. KOVOMONT Pardubice s.r.o. Závod Přelouč Pardubická 865 535 01 Přelouč tel.: +420 466 955 715 fax: +420 466 955 718 email: prelouc@kovomont-pce.cz

Prodej a montáž: - kotle, topení, ohřívače a tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Komplexní služby: -vývoj,implementace: -software pro oganizace,školy,lékaře: -ekonomický a výrobní informační systém DIMENZE++ -systémový a aplikační software Microsoft -konzultace,poradenství,školení. Prodej,oprava,servis: -počítače,počítačové komponenty a příslušenství. Intranetová-internetová podniková ...

Čistící a úklidová technika. Vekoobchod, maloobchod, e-shop - suché, mokré vysavače - průmyslové vysavače - úklidové vozíky.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla - vodárny - zavlažování - tlakové nádoby - armatury - úprava vody - kotle - hadice, ostatní příslušenství. Prodejny: - Rychnov nad Kněžnou 561 01 Staré náměstí 67 e-mail: rychnov@signapumpy.cz tel.494533076 - Náchod 54701, Dobrošovská 1017 e-mail: nachod@signapumpy.cz ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Kovovýroba, zámečnictví, CNC obrábění Výroba strojů a zařízení - míchací (hnětací) stroje Provozovna: Výrobní 952 Hradec Králové (skladištní oblast)

Vodoinstalatérství a topenářství Výroba, velkoobchod, maloobchod: - plynová zařízení - elektrické stroje a přístroje - elektronická zařízení.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - nářadí, stavební stroje a mechanizace z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavební a blokové pily pro dělení cihel, zámkové dlažby a stavebních bloků do průměru diamantového kotouče 900 mm, řezače spár, frézy na beton, hladičky betonu, vibrační lišty ...

Prodej: -výpočetní technika -zabezpečovací systémy -telekomunikace -kancelářská technika -řešení kanceláří na klíč -interiéry -elektronika.

Strojírenská výroba. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - potrubní systémy Práce: - jeřábnické

Prodej, montáž, servis: - meteorologické systémy pro silniční hospodářství - měřící technika - kamerové systémy

Dodavatel informačních systémů, diagnostických přístrojů, zdravotnické techniky a zároveň i poskytovatelem služeb v oblasti informačních technologií pro zdravotnictví.