CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zakázková výroba, prodej: -atypická výroba z konstrukční oceli, nerezu a mosazi v kombinaci se dřevem a sklem (dřevo a sklo), včetně povrchových ochran (povrchová ochrana) -truhlářská výroba. Specializace - výroba: -stáčení spirálových a ohýbaných madel z konstrukční oceli, nerezu, mosazi a dřeva (spirálová, ohýbaná ...

Vývoj, dodávka: - elektronická zařízení - jednoúčelových programovatelných automatů

Výroba, dodávka, prodej: - technologické potrubní rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonstrukce tlakových nádob - výroba celků pro potravinářský a farmaceutický průmysl - čistící stanice C.I.P. - ruční svařování metodou TIG s použitím agregátů Migatronic - dokonalé formování svárů - dělení trubek na strojích ...

Zpracování, výroba, prodej: -tvrdokovy -díly ze slinutých karbidů -destičky -kulatina, pouzdra -profilované a zvláštní tvary -broušení průměrů (na kulato), rovinné -elektroerozivní obrábění -letování slinutých karbidů.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Činnost: - import a distribuce průmyslových výrobků a technologií - prodej strojů na zpracování dřeva

Výroba plastových jímek a nádrží. Zemní a výkopové práce.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Kartonážní výroba krabiček, papírových a kožených obalů. Zakázkové šití předmětů, opravy a úpravy oděvů. Ruční výroba kartáčnického zboží. Jednoduché kompletační a montážní práce.

Návrhy a konstrukce polotovarů a dílů, stavba forem, lisování a vzorkování kovových a plastových částí.

Dodávka náhradních dílů pro autoservisy a pneuservisy.

Kuchyňské studio, maloobchod, prodej: -kuchyně, kuchyň -kuchyně na míru, návrhy -postele, sedací soupravy, bytové doplńky Nábytek: -postele, stůl, židle, sedací soupravy, bytové doplńky.

Zabýváme se tenkovrstvým pokovováním vodivých i nevodivých materiálů ve vakuu se specializací na plastové výlisky. Tato technologie je vhodná pro elektromagnetické odrušení výrobků (naší specializací jsou stíněné krabičky), pro zlepšení povrchových a vzhledových vlastností výrobků (světlomety, bižuterie, obaly kosmetiky, zrcadla a keramika)

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál: -LDPE fólie. -lepící pásky. -vázací pásky. -kartony. -netkané textilie: -krycí, mulčovací. -bublinková fólie. -stretch fólie. -kašírované fólie -plachty s oky -papírové dutinky SÍDLO PROVOZOVNY AMMA PROGRESS s.r.o. Lidická 107 Lanškroun 563 01

Výrobce RFID čipů - transpondéry - diskové tagy - předlamináty - bezkontaktní karty - klíčenky Teardrop - klíčenky Sail - hodinky - čipové technologie

Výroba, prodej: - plastové obaly, plastové láhve

Zakázková výroba kovodělných dílů a konstrukcí. Služby: obrábění, broušení, pálení plasmou, vrtání, vytlačování, ohýbání. Sériová výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla, průmyslové armatury a zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - vstřikované plastové a lisované kovové díly - vstřikovací forma - lisovací nástroje - vývoj, konstrukce a výroba vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů ve vlastní nástrojárně - vstřikování plastů na vstřikovacích lisech (včetně dílů s kovovými zálisky ), lisování kovů na excentrických lisech a lisovacích automatech, ...

Práce: -dělení materiálů -zámečnické

Prodej, montáž, servis, údržba: - moderních hlasových telefonních a komunikačních systémů - optimalizace a návrhy systémů, které integrují moderní hlasové služby a trendy spolu s úsporou nákladů na provoz. Také se naše firma postará o vyřízení legislativních záležitostí kolem těchto systémů. Klimatizace Kamerové systémy Vzduchové ...

Konstrukce i výroba -tlakové nádoby -výměníky tepla -skladovací nádrže a filtry.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.