CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, servis, instalace, e-shop -počítače -monitory -tiskárny -scannery -multimedia -software. Přestavby starších počítačů.

Výroba, dodávka, montáž a servis: -vzduchotechnické zařízení -klimatizační zařízení.

Výroba: - vyfukovací stroje pro zpracování plastů

Dodávka, montáž, oprava, servis, revize: - vzduchotechnika - klimatizace - chladící a mrazící boxy Výroba: - nerezový gastro nábytek

Dodávka, prodej: - registrační pokladny - nářezové stroje - váhy

Truhlářství. Ostření truhlářských nástrojů: -pilové kotouče -stopkové a kotoučové frézy -profilované a hoblovací nože -renovace SK plátků-pilové kotouče -repase rozmítacích pilových kotoučů -nože, nůžek, mlýnky na maso. Prodej dřevoobráběcích nástrojů.

Specializovaná internetová prodejna: - kamerové systémy - skryté kamery - bezdrátové kamery - kamery CCTV - GPS navigace - audio poslech zařízení - sebeobrany výrobky - domácí bezpečnostní a dalš z USA - pracovní oděvy Rothco - manažérské obleky světových značek. Provádíme profesionální dodávku pro velkoobchod a ...

Maloobchod, prodej: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, postele, zdravotní matrace -skříně, komody -stoly, židle -kancelářský nábytek Zakázková výroba.

Prodej, e-shop - autodíly, autodoplňky - nosiče kol - autobaterie - maziva, oleje - tažná zařízení.

Prodej, servis a montáž: -časoměrné a informační systémy -docházkové hodiny a školního zvonění -školní signální hodiny a školní zvonění

Systém společné televizní antény. Prodej, montáž - anténní a satelitní technika - kamerové systémy - rozhlas, telefonní ústředny.

Maloobchod, prodej: -benzínové elektrocentrály -motory -motorová čerpadla -malé stavební stroje -motorová svářecí technika Maloobchod, prodej, půjčovna, oprava, servis: -záložní zdroje Práce: -elektromontážní -měření a regulace topných zdrojů, zdrojů chladu

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: 1. Sádrokartony RIGIPS - sádrokartonové desky : standardní RB (stavební), impregnované RBI, žáruvzdorné RF žáruvzdorné, impregnované RFI - sádrokartonové profily : stropní CD, UD; příčkové CW, UW, UA; rigistil C, U - sádrokartonové příslušenství : závěsy, dráty, ...

Servis, oprava, modernizace, rekonstrukce: - obráběcí stroje NC, CNC.

Prodej, servis, pronájem: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC - dřevěné, laminátové - nábytek - ložnice - kuchyně - kancelářský nábytek

Výroba, prodej: -obalový materiál -tašky -sáčky -fólie -pytle -stojany -tácky -kelímky -potisk tašek pytlíků

Služby: - pronájem autojeřábů s obsluhou

Laserové technologie pro řezání, svařování, značení. Výroba laserových strojů. Servis, spotřební materiál, náhradní díly. Zákaznické a jednoúčelové systémy. Integrace do výrobních linek, včetně automatizace. Vědecké lasery a přístroje, optika, optoelektronika, detektory, optické stoly.

Společnost byla založena v roce 1991 a od počátku se zaměřuje na dodávky jednotlivých strojních zařízení, ale i na návrhy celých výrobních technologií, zejména pro výrobu oken a dveří. Naše společnost za dobu své existence instalovala více než 50 zařízení pro výrobu oken v České a Slovenské republice. Od roku 2001 jsme své aktivity rozšířili i v ...

Vedoucí mezinárodní společnosti v oboru optiky a optoelektroniky. Dodávají: -mikroskopy. -oftalmologické přístroje. -oční optika. -operační mikroskopy. -průmyslová měřicí technika.

Návrhy přístrojů a zařízení z oblasti přesné mechaniky a optiky pro technické firmy.

Montáž, demontáž, pronájem, půjčovna: - lešení - stavební výtahy

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektromontáže. Prodej, montáž, revize - kotle, ohřevná zařízení - tepelná čerpadla - hromosvody.