CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej a výroba: -ultrazvukové svářečky plastů a kovů -rotační svářečky -stroje pro řezání plastů, textílií a potravin pomocí ultrazvuku -ultrazvukové čističky - čištění kovů, skla, forem, trysek -sonotrod a konvertorů -jednoúčelových strojů - pro montáž a testování výrobků -zálohování řídící elektroniky strojů Servis, pronájem: ...

Firma se zabývá: - projekcí a výrobou speciálních strojů - montážní zařízení pro automobilový průmysl. - výroba strojních dílů

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - použitá výpočetní technika a příslušenství - komisní prodej. Servis: - výpočetní technika - tiskárny - příslušenství. Renovace: - kazety a tonery do tiskáren.

Nástrojárna. Firma se zabývá kovovýrobou se širokým rozsahem prací. -střihání, obrábění, svařování, kalení plechů -výroba jednoúčelových strojů a montážních pracovišť Součástí firmy je i vlastní konstrukční pracoviště, proto není problém dodávka včetně projektu.

Práce: - CNC řezání kovů laserem - ohýbání na ohraňovacích lisu - svařování plechů. Kovovýroba Montáže.

Dodávka - chemikálie - činidla - laboratorní potřeby a spotřební materiál - laboratorní zařízení - váhy, teploměry, měřiče - ochranné oděvy - vakuová technika - optické přístroje, mikroskopy

Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Návrhy, montáž a servis solárních termických systémů na ohřev TUV, přitápění a ohřev bazénů. Montáž automatických interiérových kotlů na pelety. Teplovzdušných i teplovodních. Projektanti specializovaní na solární systémy. Autorizovaný montážní partner pro solární systémy THERMO/SOLAR(TS). Montáž a servis solárních systémů značek Wolf, ...

Výroba kartonových obalů z hladké a vlnité lepenky. Výsek a výroba samolepících etiket Řezání papírových dutinek.

Práce: -řezání otvorů do železobetonových konstrukcí

Činnost: - pronájem bytových i nebytových prostor

Prodej, dodávka: - exkluzivní nábytek z Anglie. Služby: - design-projekty, - výběr materiál, - instalace, montáž garnyží, závěsů a žaluzií, - malování, - výroba vestavěných skříní a vybavení šatnových komor podle individuálních návrhů.

Výrobce přepravních a spotřebitelských obalů z hladkých a vlnitých lepenek. Kompletní servis: - navržení optimálního konstrukčního řešení pomocí speciálního software -zhotovení funkčních vzorků včetně grafického návrhu - výrobu série malého (již od jednoho kusu) či velkého objemu (takřka neomezené množství) - zajištění odvozu vyrobeného ...

Výroba, dodávka, oprava, servis: - kalová čerpadla

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Výroba průmyslových pecí: -odporové, indukční (nízkofrekvenční) -pro tepelná zpracování -kovy, sklo -keramika, ostatní materiály -náhradní díly. Průmyslové pece: -modernizace, rekonstrukce. Montáž a projekce všech zařízení.

-geologický a geofyzikální průzkum -hydrogeologie -korozní průzkum -kontrola provádění zlepšování vlastností zemin -návrhy a kontrola injektáží zemin -diagnostika zatížení životního prostředí -diagnostika stavebních konstrukcí -měření integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prací -měření bludných proudů -kontrolní ...

Prodej, oprava, servis, e-shop: - nářadí - svářecí technika - brusivo - ochranné pomůcky - spojovací materiál

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Velkoobchod, maloobchod: - obalový materiál - folie - pytle, sáčky - plachty - balící sulfitové a sulfátové papíry

Prodej, montáž a servis taxametrů Semitron. Kompletní nabídka příslušenství pro taxislužbu. Telematické systémy pro dohled nad taxi vozy.

Provádíme servis, opravy a údržby tiskáren a kopírek.

Vybavení autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rychloservis - oprava a údržba vozidel. Pneuservis. Prodej pneumatik.

E-shop. Prodej pomůcek na manikúru. Vše pro manikúru.