CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

F.C.S. EUROPE váš spolehlivý partner v dodávkách profesionální úklidové techniky a čistících strojů. Prodej, servis, pronájem: - podlahové mycí stroje - vysavače - průmyslové vysavače - jednokotoučové stroje - zametací stroje - vysokotlaké čistící stroje - extraktory pro čistění koberců - úklidové vozíky - čistící prostředky.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Dopravní značení: -prodej dopravního značení -montáž dopravního značení -pronájem dopravního značení -vodorovné dopravní značení -projekty dopravního značení -www.harex-dopravni-znaceni.cz. Alternativní zdroje energie: -tepelná čerpadla -solární panely -klimatizace -www.harex-energie.cz. Účetní a daňové poradenství.

Geodézie: -geodetické práce -inženýrská geodézie -dokumentace staveb -topologické podklady pro informační systémy (GIS) -digitální mapy průmyslových závodů, komunikací a vodních toků. Fotogrammetrie: -pozemní fotogrammetrie -letecká fotogrammetrie -ortofotomapy. Prodej měřící techniky: -theodolity -niveláky -pásma ...

Prodej a servis: -zařízení velkokuchyní -hotely, školy, školky, jídelny -vzduchotechnika, klimatizace -zakázková výroba z nerezu. Oficiální zastoupení značky: -ZANUSSI PROFESSIONAL, RATIONAL. Kompletní vybavení gastroprovozů, servis: -hotely, restaurace, obchody, školní jídelny a provozy veřejného stravování -gastronádoby.

Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Prodej: -fotoaparáty -filmy -kazety -alba -rámečky. Fotoreportáže: -svatby -plesy -oslavy -expresní dodání. Pasové fotografie.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Výroba, montáž, dodávka. Pece s topením: -elektrickým -plynovým. Pece pro všechny technologické postupy při zpracování: -skla -keramiky -porcelánu -kovů -plastů -výpal práškových barev. Pece: -komorové -vozokomorové -průběžné -šachtové -poklopové -kelímkové -sušárny -horkovzdušný ohřev. Prášková ...

Projekce, dodávky, montáž, servis, revize hasících zařízení. Zabezpečení proti požáru

Autorizovaný prodej, oprava, servis, bazar: - automobily zn. HONDA - zahradní technika, sněhové frézy, motory zn. HONDA

Bezpečnostní služby: - Trvalá ostraha majetku - Posila stávající ostrahy - Dočasná náhrada ostrahy - Nárazové kontrolní akce - Přepravy cenností - Poradenské služby Pult centrální ochrany - PCO: - Aktivní ochrana majetku profesionální společností po radiové nebo telefonní síti pro východní Čechy. Patrolovací služba: Služba ...

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Servis a prodej: -zahradní technika značky OLEO-MAC, JONSERED, HOMELITE, CASTOR, ALPINA, RASER, HARRY, OSIP, HECHT -motory BRIGGS & STRATTON, TECUMSECH.

Zabezpečení majetku a osob. Dodávka a montáž - kamerové a elektronické zabezpečení objektů - kontrola vstupu, biometrické čtečky, - komunikační systémy, videotelefony, ozvučení objektů - bezpečnostní systémy ROKONET, DSC, PARADOX, GALAXY - kamery profesionální, analogové i IP technologie, skryté, termovizní, s nočním viděním s ...

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.