CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Zpracování nerezové oceli, výroba: - nerez doplňky pro off-road automobily - nerez doplňky pro motocykly - zábradlí

Prodej, montáž a servis: -úpravny vod -kontroly, analýzy a čištění vod pro individuální d omácnosti, společnosti a veřejné organizace.

Prodej, servis: -zahradní a lesní technika -zahradní traktory, ridery -elektrocentrály -postřikovače -plotostřihy -štípače dříví -vysavače listí -sněhové frézy -motorové pily -sekačky -křovinořezy -čerpadla.

Zboží pro les a zahradu. Prodej a servis: -profesionální a hobby technika a příslušenství -zahradní a lesní technika. Záruční a pozáruční servis. Broušení řetězů. Vyvažování nožů. Rovnání klikových hřídelí. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánské Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Dodávka, prodej, pronájem - technologie pro technické zasněžování - nová a repasovaná sněhová děla - náhradní díly na sněhová děla.

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Kovovýroba - mechanické obrábění - CNC obrábění - výroba ocelových konstrukcí - výroba dílů pro stavbu strojů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - kamerové systémy - zabezpečovací zařízení - dálkové řízení objektů.

Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených elektrických zařízení - silnoproudé elektrické rozvody (do 1000V) - slaboproudé elektrické rozvody - systémy měření a regulace - datové rozvody a strukturovaná kabeláž - kamerové systémy.

Revize, opravy a prodej hasicích přístrojů, hydrantů a příslušenství.

Kovovýroba, kovoobrábění. CNC* soustružení: - z tyče: průměr 8÷70mm, délka 434mm. - vkládané kusy: - oběžný průměr nad ložem 440mm - max. průměr obrábění 310mm - max. délka obrábění 434mm. CNC* frézování(vertikální): - rozměry upínací plochy stolu 2000x650mm - největší délka dráhy stolu(X)1600mm - největší délka dráhy ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -univerzální stavebnicové zařízení pro vybavení interiérů -regálové systémy - rámové, sektorové -prodejní pulty -pokladní boxy -stojany, koše, pódia, regály na zakázku -sektorové prodejní pulty. .

Maloobchod, Velkoobchod, Výroba, Prodej: -tonerové kazety do laserových tiskáren -inkoustové kazety pro inkoustové tiskárny -doplňovací sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papíry AMFIBIAN FROG Služby, renovace: -inkoustové náplně do tiskárny -tonerové kazety do tiskárny a faxů.

Velkoobchod: - xerografický papír - tabelační, faxový, balící papír - pauzovací papír - papír do plotrů - fotopapír - obálky, bloky, sešity, tiskopisy - mikroten, obaly z PVC - samolepící bločky, etikety - rychlovazače, pořadače, šanony - konferenční složky - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty, pásky - ...

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.