CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Komplexní dodávky gastro technologie, projekční činnost: - catering - konvektomat-Lainox, Eloma, Alba - turbochef - sporáky, Mareno, Alba. - multifunkční varná technologie Firex - kotle - pánve - univerzální roboti - mixery - barové zařízení a vybavení - expressa kávomlýnky Další činnosti: - dodávky kuchyňské a hotelové hygieny - ...

Prodej, dodávka: - zabezpečovací a kamerové systémy.

Výstavba, komplexní dodávky, opravy, modernizace, rekonstrukce, inženýring: -pece pro výpal hrubé a jemné keramiky (komorová, tunelová pec) -pece pro výrobu stavebních hmot -metalurgické a hutní pece -sklářské pece -chemické pece -strojírenské pece -kremační pece -spalovací pece -fluidní kotle -žáruvzdorné vyzdívky -ocelové ...

INOVUJTE NEBO NEPŘEŽIJETE! LISY, LINKY, DÝHOVÉ DESKY Výzkum, vývoj, projektování, konstruování, výroba, montáž a uvedení do provozu strojů, zařízení a technologií: -lisy hydraulické -lisování hydraulickými polštáři -lisovací technologie na klíč -linky pro vylisování dveří, parket, překližek, laťovek, desek, pásů -lisovací linky a uzly, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -čerpadla -vybavení koupelen -krby a kamna -kotle a bojlery -sanitární keramika

Prodej, montáž, servis: -bezpečnostní dveře -rozvorové zámky -zabezpečovací mechanismy -mříže -čalounění a renovace -atypická výroba -elektronické zabezpečení. Zámečnictví.

Dceřiná společnost mnichovské firmy Klüber Lubrication München KG. Prodej: -mazací oleje -spreje -mazací pasty -plastická maziva -oleje -speciální maziva -separační a chladící látky -čističe. Speciální oleje a plastická maziva pro všechna odvětví strojírenství, pro automobilový průmysl, pro textilní, potravinářský a farmaceutický ...

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Předpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskání -klasické tryskání suchou cestou -pískování, tryskání tlakovou vodou -chemické čištění -mechanická příprava povrch -mobilní tryskání.

Prodej, oprava, servis, převoz: - obytné přívěsy

Dovoz, velkoobchod, prodej, servis, internetový obchod: - zahradní technika VeGA - sekačky motorové, elektrické, - křovinořezy - sněhové frézy - zahradní technika KOMATSU, ZENOAH - zahradní technika IBEA - travní sekačky - elektrické, benzínové - provzdušňovače - kolové vysavače na listy - mulčovače - zahradní traktůrky ...

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví. Prodej hutního materiálu.

Práce: -sochařské -umělecké kovářství -restaurátorské

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Služby: -kompletní servis v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany -poradenství -školení. Školení, kurzy: -obsluha stavebních strojů, kovoobráběcích strojů -přezkoušení jeřábníků, lešenářů -bezpečnost práce -obsluhu křovinořezů. Kontroly na pracovištích.

Výroba, servis: -průmyslové pece na vypalování porcelánu a keramiky.

Elektroinstalační práce: -slaboproudé i silnoproudé rozvody -elektrické přípojky a rozvaděče -regulační technika. Výroba rozvaděčů. Průmyslové rozvody. Montáž elektrických přípojek, elektroměrů. Montáž regulační a měřící techniky.

Prodej čerpadel a elektromotorů. Generální opravy a servis elektromotorů. Záruční a pozáruční, autorizovaný servis čerpací techniky, vodáren. ELEKTROMOTORY, mobil 602356359: -prodej motorů -náhradní díly -opravy a servis vibračních, jeřábových, asynchronních a dopravníkových motorů. ČERPADLA, mobil 602764821: -záruční, pozáruční ...

Prodej, montáž, servis, revize: -regálové zakladače -regálové systémy -repase náhradních dílů. Modernizace regálových zakladačů, pohonů. Geodetické zaměření regálových drah. Školení obsluhy pro regálové zakladače. Revizní zkoušky. Seřízení, mezirevizní prohlídky.

Sklenářské práce: -zasklívání výkladních skříní, oken -práce v bytě zákazníka -rámování obrazů. Nabídka: -plastová okna a dveře -zrcadla -interiéry -reklama -foliopísmo. Zámečnické práce. Pískování skla. Reklamní práce: - polepy vozidel - velkoplošný tisk - výroba reklamních tabulí.