CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Opravy, prodej, servis: -chladící zařízení -klimatizace -gastrozařízení -vzduchotechnická zařízení

Velkoobchod a maloobchod: -topenářský, vodoinstalační materiál. Velkosklad: -Sigma LUTÍN, Sigma Hranice, Wilo, KSB, Grundfos, CALPEDA, ZENIT, DAE -čerpadla, vodárny -VKDI Orlík -kompresory ATMOS -ŽDB Bohumín -KORADO Česká Třebová -radiátory plechové, panelové, litinové -ČKD Trutnov, OTTO INDUSTRIE ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Půjčovna lodí a raftů na Vltavě, Otavě, Lužnici a Sázavě. Zajistíme kompletní vodácké služby: dopravu lodí na místo vyplutí, přepravu osob, převoz bagáže, instruktora, pomoc při plánování trasy, noční splutí Českým Krumlovem.

Prášková lakovna: -povrchová úprava zámečnických výrobků do velikosti: š 1, 2m x d 2 m x v 2, 2 m -práškové lakování -práškové barvy -práškové laky -aplikace -poradenství -svařování.

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Služby: -odborné poradenství v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP)

Prodej a servis dieselových motorů DEUTZ. Záruční a pozáruční servis, opravy a generální opravy. Dodávky originálních náhradních dílů..

Provoz všeobecných strojírenských činností. Výroba nástrojů, nářadí a odlévání kovů.

Kostrukce a výroba vstřikovacích forem do 1 t. Poskytují internetový obchod.

Pronájem reklamních ploch v Plzni, výroba reklamních bannerů, výškové práce, pronájem vysokozdvižné plošiny 24m, výškové plošiny, pracovní plošiny Plzeň.

Komplexní požární ochrana a bezpečnost práce. Služby: -projekce požární ochrany -zajištění funkce požárního a bezpečnostního technika -požární dozor-zajištění a asistence -projekty požární ochrany -požární a bezpečnostní školení -dokumentace -preventivní prohlídky objektů PO a BP -protipožární ucpávky ...

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Realizujeme automatické závlahy zahrad, parků a sportovišť, projekt zavlažování zahrady na klíč, závlahové systémy všech velikostí, indoor závlaha skleníků. Zajišťuje travní koberce.

Výroba kabin pro: -jeřáby mostové, portálové, přístavní, autojeřáby a težké stroje -kapotáže stavebních strojů. Výroba: -lehké ocelové konstrukce. Zabezpečení opravy, servis: -výrobní kabiny a kapotáže.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

F.C.S. EUROPE váš spolehlivý partner v dodávkách profesionální úklidové techniky a čistících strojů. Prodej, servis, pronájem: - podlahové mycí stroje - vysavače - průmyslové vysavače - jednokotoučové stroje - zametací stroje - vysokotlaké čistící stroje - extraktory pro čistění koberců - úklidové vozíky - čistící prostředky.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Dopravní značení: -prodej dopravního značení -montáž dopravního značení -pronájem dopravního značení -vodorovné dopravní značení -projekty dopravního značení -www.harex-dopravni-znaceni.cz. Alternativní zdroje energie: -tepelná čerpadla -solární panely -klimatizace -www.harex-energie.cz. Účetní a daňové poradenství.