CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Výroba, návrhy: -kartony (včetně potisku) -strojní lepenka -balicí papír -krepový papír -přepravní krabice -skládací klopové krabice -tvarové výseky -fixační mřížky -proložky -slotrované přířezy. Možnost výroby v malých sériích.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Prodej: -jeřáby, autojeřáby. Montáže, revize a servis: -zdvihací techniky. Revize, revizní zkoušky: -jeřáby -zdvihadla -montážní plošiny -manipulační technika. Opravy: -manipulační technika -lanovačky -řehtačové zvedáky.

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Velkoobchod, instalace, modernizace: - výpočetní technika - kompletní služby v oblasti HW, SW - profylaxe pracovních stanic - upgrade - návrhy, řešení - internet - telefonní linky.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Výhradní dovozce dánská zemědělská technika.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Stavební firma, stavby: - kompletní dodávka staveb - rodinné domy na klíč - sádrokartonové konstrukce - rekonstrukce staveb - půdní vestavby - instalatérské práce - zámkové dlažby - vypracování rozpočtové dokumentace - zemní a bourací práce - zateplování budov - zámečnické práce - plastová okna - odborné vedení staveb.

Divize ARECO (Areko) SNOWSYSTEM. Dodání, prodej, opravy, servis: - sněžná děla - výroba - technický sníh (jednoduchý, umělý), standardní kvalita Divize DUNPHY: - ekologické hořáky pro všechny druhy paliv - nízká hlučnost, velký rozsah regulace - stabilní charakteristika - snadná montáž a údržba - ...

Konstrukční a projekční kancelář: - jeřáby speciální, jeřáby pro těžké provozy - přepravní technologické vozy - jeřáby se standartními komponenty - technologické plošiny - polohovadla -projekce. Poradenská a konzultativní činnost: - systémy řízení jakosti / ISO*9000 / - program ČD: - točny, přesuvny, technické a diagnostické ...

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Zpracování nerezové oceli, výroba: - nerez doplňky pro off-road automobily - nerez doplňky pro motocykly - zábradlí

Prodej, montáž a servis: -úpravny vod -kontroly, analýzy a čištění vod pro individuální d omácnosti, společnosti a veřejné organizace.

Prodej, servis: -zahradní a lesní technika -zahradní traktory, ridery -elektrocentrály -postřikovače -plotostřihy -štípače dříví -vysavače listí -sněhové frézy -motorové pily -sekačky -křovinořezy -čerpadla.

Zboží pro les a zahradu. Prodej a servis: -profesionální a hobby technika a příslušenství -zahradní a lesní technika. Záruční a pozáruční servis. Broušení řetězů. Vyvažování nožů. Rovnání klikových hřídelí. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánské Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.