CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Firma AB mont, s.r.o. se věnuje montážím potrubí a technologických zařízení. Provádíme montáže výměníkových stanic, rozvodů vzduchu, chladících systémů pro průmysl i vzduchotechniky. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem. Montáž, dodávka: - topné systémy - rozvody vody, odpadů - kompresory, rozvody vzduchu - chladící systémy pro ...

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Aleš Kvoch se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, pokladních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

Společnost OBAL PRINT, s.r.o. se zabývá ofsetovým tiskem a kartonáží. Vyrábíme krabice, obaly, reklamní poutače, prodejní stojany z hladkých, vlnitých a kašírovaných lepenek s možností ofsetového tisku a následné povrchové úpravy. Nabízíme kompletní výrobu - ofsetový tisk, lakování, kašírování a výsek - vše do formátu B0 (100 x 140 cm), dále ...

Společnost TMT a.s. Chrudim je přední výrobce dopravníkových systémů, výrobních a montážních linek, automatizovaných řešení a robotizovaných pracovišť s celosvětovou působností.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost Moravská lakovna s.r.o. realizuje povrchové úpravy kovových dílů - tryskání a lakování

DIGITALNIVAHY.COM se specializují na prodej digitálních vah a váhových systémů od roku 2000. V roce 2005 začali provozovat i eshop.

BAIER Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej plastových a papírových obalů, olejů a maziv a na kovovýrobu.

Stolařství, truhlařství: Návrh, výroba a 3D náhled- nábytku z lamina i masivního dřeva. -vestavné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, eshop: - příslušenství pro fotoaparáty a LCD tablety. Jsme oficiálním distributorem značek Ainol, Bingo, BoogieBoard, CitiWide, Dicapac, Navior, The Brydge nebo Zomei.

Velkoobchod, maloobchod a eshop domácích a průmyslových potřeb od 1994 se sídlem v Kroměříži. V sortimentu stabilně přes 10000 druhů zboží skladem z kategorií Domácí a kuchyňské potřeby, Železářství, Teploměry, Úklid, Zahrada, Elektro. Zásobujeme prodejny, eshopy, firmy i koncové zákazníky.

Vývoj, konstrukce: - automatizované linky. Výroba vibračních hrnců.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Společnost TOP-GAIN, s.r.o. se zabývá montáží mazníků tramvajových tratí a prodejem maziv, motorových, průmyslových a mazacích olejů, odmašťovacích kapalin, automatizované mazací systémy.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Výkup, prodej: - kovoobráběcí stroje a tvářecí stroje.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Kovovýroba, prodej: Ruční zahradní nářadí všerob 3P je zcela nová konstrukce se světovým unikátním řešením a skladbou přídavného nářadí při bezkonkurenčních užitkových hodnotách vhodný pro zahrádkáře a pěstitele, k celoročnímu využití, vhodný také pro úklid sněhu. Nářadí pro zahrádkáře.

Výroba strojů na výrobu, zpracování a zušlechťování skla či skleněného vlákna. Nabídka pásových chladicích pecí, pekařských pecí, ocelových konstrukcí, jednoúčelových sklářských strojů a dalších. Zajištění servisních služeb, revize elektrických a plynových zařízení či montážních prací.