CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Speciální technologie zpracování plechu. Prodej, vývoj a výroba: -děrovací stroje a nástroje -ohraňovací lisy a nástroje -automatizovaná a robotizovaná pracoviště. Dceřiná společnost: Sp-Tech Slovakia Duchnovičovo nám. 1/312 Prešov 080 01.

Prodej, servis: - repase počítačů a kopírek - kancelářská a výpočetní technika PC - plnění cartridgí laserových a inkoustových tiskáren - mobily, kopírky, PC komponenty - digitální fotoaparáty. Zastoupení firmy COMFOR.

Prodej: - elektrospotřebiče - výpočetní technika.

Výroba - součásti na dopravní pásy Výroba, dodávka a servis - stroje a díly strojů na drcení a třídění kameniva Výroba - ocelové konstrukce

SLUŽBY celá ČR + SR: -čištění (tlakové, elektromechanické) -dešťové vpustě -lapoly (tukové, kalové, ropné produkty-RP) -odvoz a likvidace odpadu (odpadů) -průtlaky kanalizace (výpomoc při haváriích-havárie vody) -revize potrubí TV kamerou (revize, revizní zpráva, -opravy: - výkopové práce -čištění nádrží od ropných ...

Prodej, servis, půjčovna: -diamantové nástroje VEKTOR a Clipper -elektrické ruční nářadí Eibentock -vibrační techniku Belle GROUP -topidla MASTER -elektrocentrály MITSUBISHI -motorové rozbrusy, HUSQVARNA -stolové pily CLIPPER -řezače spár CLIPPER -stavební míchačky Belle. Dodáváme: -stolové pily, vibrační pěchy, vibrační desky, ...

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Prodej, e-shop: - audio, video - baterie - autopříslušenství - měřící přístroje - hračky - nářadí

Prodej, oprava, servis: - dvouplášťové nádrže na pohonné hmoty, naftu, olej, dešťovou vodu

Ložiska, řemeny a spojovací materiál - valivá ložiska - kluzná ložiska - volnoběžná ložiska - těsnící technika - pojistné kroužky - mazací tuky - lepidla a tmely - nářadí - hydraulika - dopravníkové jednotky - lineární vedení - spojky - kovovýroba

Práce: - plynařské - instalatérské, vodoinstalace - topenářské - zámečnické, otevírání dveří a zámků - revize plynových zařízení Maloobchod, prodej: - vodo, topo, plyn - instalatérské potřeby tel.: 606 510 001, 474 661 342

Činnost: - výstavba bioplynových stanic - prodej zemědělské technologie - stavební projekce - výstavba, rekonstrukce zemědělské stavby

Maloobchod, nákup a prodej, servis: - výpočetní technika - počítače, PC/ATX - komponenty PC - kopírky, tiskárny - software - chladiče, karty - monitory, klávesnice, myši - příslušenství.

Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany staveb a projektů. Zpracování dokumentace požární bezpečnosti staveb ke stavebnímu řízení, územnímu řízení, kolaudaci či pasportizaci objektu. Zpracování požárních řádů, poplachových směrnic, operačních karet PO.

Prodej měřících přístrojů pro vzduchotechniku a oprava. Vytváříme designové iCON a radiální ventilátory a sušičky rukou.

Prodej: - čištiče vzduchu - centrální vysavače HUSKY - vysavače Dyson

Dodávka náhradních systémů pro tramvaje a trolejbusy, tramvajové trati a trolejové vedení. Modernizace tramvají a trolejbusů.

Velkoobchod, prodej, dovoz: -lodí a příslušenství -lodní chemie -polyesterové a epoxidové tmely -lodní barvy Výroba: -laminátové díly -lodní díly -laminátové prvky pro kancelář, průmysl a stavbu

Vývoj a výroba elektroniky pro radioaktivního záření. Dodávka - laboratorní technika Vývoj a výroba - laboratorní technika - i na zakázku.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výroba a montáž - ocelové konstrukce Povrchové úpravy Kovovýroba

Servisní středisko FAB. •výroba klíčů, auto-klíčů, moto-klíčů, dozických a tvarových klíčů •důlkových, specialních, čipových klíčů a auto-klíčů s čipem crypto •opravy vložek, auto-zámků •sjednocování vložek, tvorba systému centrálního a generálního klíče.

Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské