CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Práce: - zámečnické - malířské - topenářské - vodoinstalační

Prodej: - kancelářské židle - konferenční židle - dětské židle - područky - kancelářský nábytek.

Služby: - rekultivace lesnické, zemědělské - ozeleňování a údržba silnic - sadové úpravy a rekonstrukce parků - komunální služby - výstavba kanalizací

Zakázkový prodej - výpočetní technika. Rozvody, správa, údržba - datové sítě.

Prodej chladicí a klimatizační techniky. Odborné poradenství, velkoobchod, servis: - klimatizační technika - chladicí technika. Za dobu své existence firma neustále rozšiřovala svůj sortiment a v současnosti spolupracuje s více než 50 předními světovými výrobci chladírenských a klimatizačních zařízení a technologií. Našimi zákazníky ...

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla tuzemská i zahraniční - vodárny a náhradní díly - vodoinstalační a sanitární materiál - zavlažování Pobočky: - Náchod, Rychnov n.K., Stará Paka

Prodej, dodávka: -čerpadla a vodárny včetně příslušenství -čerpadla odpadních vod a topenářská -dodávka expanzní a tlakové nádoby, armatury, hadice, termostaty, filtry -zahradní program Gardena.

Nabízí: -čerpadla a vodárny včetně příslušenství -čerpadla odpadních vod a topenářská -expanzní a tlakové nádoby -armatury -hadice -termostaty -filtry. Zahradní program Gardena. Sídlo: Signa Pumpy, spol. s r. o. Pražská 12/78 500 04 Hradec Králové – Kukleny

Stavební dozor, stavební, inženýrská činnost - činnost stavebního dozoru - výstavba rodinných, pasivních nízkoenergetických domů - rekonstrukce interiérů - koordinátor BOZP (kontrola projektové dokumentace, zpracujeme a vedeme plány stavby)

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Přístrojová technika pro analýzu vody. Provozní přístroje: - koncentrace kyslíku - pH - ORP - knduktivita - koncentrace chloru - koncentrace ClO2 - koncentrace ozonu - fotometry: - obsah organických látek - zákal vody - koncentrace ozonu - provozní snímače - pomocná zařízení - analyzátorové ...

Čištění koberců, sedaček a čalounění. Půjčovna čistících strojů. Údržba zeleně, úklid sněhu. Praní a žehlení prádla.

Prodej a servis svařovací techniky. Autorizovaný servis svařovacích zdrojů a zařízení.

Centrum svařovací techniky. prodáváme stroje a materiály pro svařování, pájení a broušení. Poradenská činnost.

Jsme společnost prodávající kancelářskou techniku. Kopírovací a ofsetové stroje UTAX: -prodej. Pokladny regisrační UTAX: -prodej servis. Pokladnové systémy. Počítače osobní UTAX: -prodej, servis. Počítačové sítě. Psací stroje: -prodej, servis. Faxy: -prodej, servis.

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Velkoobchod, prodej: -obaly -tašky -sáčky -fólie -jednorázové nádobí -krabice -hygienické potřeby -drogerie

Dřevovýroba: - palety - dřevěné obaly - řezivo.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Služby: - nákup, prodej a montáže vodoměrů a měřičů tepla - úřední ověření vodoměrů a měřičů tepla v celém rozsahu - dodávku a montáž termoventilů a poměrových měřičů tepla - rozúčtování spotřeby energií - energetický audit - úpravny vody - zpracování projektů.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

KEBEK s.r.o. Prodejna Plzeň Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál - kotevní a závěsná technika - vzduchotechniká zařízení - klimatizační jednotky. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Dodávka, prodej, maloobchod, import: - zbraně - nože - střelivo - optika - příslušenství

Komplexní služby: - oblast zabezpečení materiálem, komponenty, výrobky a vybavení pro výrobní společnosti a automobilový průmysl.