CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Součást celosvětové korporace Matsushita Electric Industiral. Výroba: - televizory zn. Panasonic. Prodej: - výpočetní a mobilní techniky

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Truhlářství, podlahářství

Poskytování technických služeb

Půjčovna, bazar, oprava, servis: - nářadí - věže, lešení - stavební stroje, mechanizace - zahradní technika - čistící technika Činnost: - jádrové vrtání - výroba patek na všechny typy vibračních pěchů - opravy trhlin a těsnění spár vozovek trvaleplastickou modifikovanou asfaltovou zálivkou BIGUMA TL 82 E-shop: - nářadí - stroje

Prodej: - použitá zemědělská technika

www stránky, eshopy, webové aplikace internetový marketing kamery, alarmy a zabezpečovací systémy požární systémy slaboproud a kabeláže. Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Stavební společnost: - komplexní stavební činnostI v pozemním stavitelství - generální dodávky staveb průmyslových, občanských a bytových - projekční a inženýrské práce - zateplování budov kanadskou technologií CLIMATIZER PLUS. Zámečnické ocelové konstrukce všech typů a rozměrů, jako jsou skelety hal, schodiště, zábradlí, a světlíky ...

Prodej, e-shop: - kancelářské vybavení (židle, křesla, trezory, stoly) - vybavení pro sklady (regály, palety, balící technika) - vybavení pro města a obce (parkové lavičky, dopravní zrcadla, odpadkové koše, městský mobiliář) - vybavení pro dílny (pracovní stoly, skříně, kanystry).

Jsme společnost dlouhodobě působící na českém trhu, poskytujeme následující služby: - projekční činnost v oblasti kolejových vozidel, trakční energetiky, sdělovací techniky a energetiky

Kovovýroba: -zámečnické výrobky -točité schody -mříže, vrata, zábradlí -kovové díly -podesty -výroba z nerezu.

Prodej, maloobchod: -elektronářadí: -NAREX, PROTOOL, McCULLOCH, ULTRA, DACO, DAE, MEP -sekačky, křovinořezy -motorové pily, vrtačky -brusky, brusné kotouče -čerpadla, vodárny -svářecí technika.

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Obchodní činnost. Strojírenská výroba. Opravy lesní techniky. Výroba štěpky. Těžba dřeva. Poradenství v oboru dřevařství. Prodej: -biologické oleje firmy BIONA JERSIN -hydraulické -do motorových pil -separační -ložiskové -režné -emulzní -převodové. Opravy: -nákladní vozidla -traktory -speciální lesní a ...

Prodej, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ruční nářadí, zahradní techniku a pracovní ochranné pomůcky, obalový materiál, outdoorové oblečení, diamantové a brusné nástroje, svařévací techniku, drogerie..atd.

Prodej a servis výpočetní techniky - počítačové sestavy, notebooky - fotoaparáty - mobilní telefony - náplně do tiskáren - reinstalace a odvirování PC.

Služby: -architektonické studie -stavební projekty -inženýring – vyřizování stavební administrativy -požární zprávy

VELEK Jiří security systems Projekce, montáž, revize a odborný servis: -kamerové systémy CCTV -elektronické zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -telekomunikační a datové systémy.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - kamenictví - návrhy a realizace zahrad - obklady, dlažby - kovářské práce - realizace koupelen

Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do sestav -osazování desek plošných spojů včetně pájení na vlně bezoplachovou metodou.

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Prodej, oprava, servis: - dřevoobráběcí stroje Pobočky: Rožnov pod Radhoštěm: tel.: 725 510 722 Žďár nad Sázavou: tel.: 775 725 805 Plzeň: tel.: 775 725 288

Výroba, prodej: - palety všeho druhu - atypické palety. Kamionová doprava - zahraniční a tuzemská - spedice.

Výroba: - reklamní a dárkové papírové tašky