CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba a prodej: - limnigrafické latě, - vodočetů. Měření výšky vodní hladiny.

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Služby: -výroba sklářských forem.

Výroba: - formy pro výrobu pneumatiky: - hliníkové a ocelové formy - ocelové kontejnery pro výrobu pneumatiky Svařování laserem: - laserové svařování oceli, hliníku a titanu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Prodej: - spotřební materiál pro kancelářskou techniku

Prodej, servis, bazar: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - zemědělská technika

- realizace dodávky v oblasti profesionální gastrotechnologie na klíč a je importérem převážně produktů výrobců Meiko, Etol, Rieber, ale i dalších.

Potřebujete rychle řešit Vaši finanční situaci? Potřebujete půjčit peníze? Využijte služeb společnosti ZEMI BUILDING MACHINES a.s. a vložte do zástavy Váš stroj. Zaručujeme okamžité vyplacení finančních prostředků při podpisu smlouvy. Do zástavy přijímáme stavební stroje, zemědělské stroje a nákladní automobily.

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

Správa podnikových informačních systémů. Prodej: - hardware - software

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Prodej speciálních maziv, olejů a separátorů. Společnost působí na českém, slovenském a polském trhu od roku 1993.

Distribuce: -maziva -oleje -tuky -pasty -vazelín ad.

Dodávka a montáž do domů: - tepelná čerpadla - klimatizace - ústřední topení

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Zdravotnická technika - prodej dodávka - spotřební zdravotnické přístroje.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..

Laboratorní vybavení. Testování. Koagulace, POCT, autoimunita, infekční diagnostika a serologie