CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Laboratorní vybavení. Testování. Koagulace, POCT, autoimunita, infekční diagnostika a serologie

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

V e-shopu Dortisimo.cz prodáváme cukrářské náčiní, potřeby pro výrobu dortů. Silikonové formy a žilkovače, ornamenty, bordury, girlandy, listy. Nejedlé dekorace, svatební figurky. Potravinářské barvy, jedlé fixy.

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Nabízíme Vám rychlou a odbornou pomoc při realizaci baru, vybavení kavárny, cukrárny, pizzerie nebo prodejny pečiva. Poradíme Vám s designem interiéru a doporučíme nejvýhodnější řešení. Samozřejmostí je nezávazná konzultace přímo na místě budoucího provozu, včetně předběžné orientační kalkulace barového pultu a vybavení. K námi dodaným ...

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Dodávka: - přístroj pro akupunkturu ACUM

Výroba nádrží pro farmaceutický průmysl - ocelové konstrukce.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Montáže - solární systémy - tepelná čerpadla Daikin - automatické kotle na uhlí Galmet.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Strojírenství: -obrábění strojních dílů -zakázková výroba strojů -montáž elektrorozvaděčů pro řízení strojů.

Výroba a servis kartáčů a kartáčových segmentů mycích linek. Prodej autokosmetiky RUMLER. Vysokotlaká čistící (úklidová) mycí technika: -prodej -servis.

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Bezpečnost práce - poradenství - kontroly - zpracování technické dokumentace - školení dodávka - bezpečnostní tabulky. Požární ochrana - poradenství - zpracování technické dokumentace - školení. Dodávka - bezpečnostní tabulky.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Strojírna: - CNC frézování - CNC soustružení

Montáž a servis místních, závodních a školních rozhlasů a společných televizních antén-drátové i bezdrátové. Elektronické zabezpečovací systémy: -požární sirény. Kamerové monitorovací systémy. Výpočetní a kancelářská technika: -počítače, tiskárny -elektrické psací stroje -faxy -mobilní telefony EUROTEL, T-MOBILE. Autorizovaný ...