CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentních obyvatel -kontejnerové provedení K.D.C. -celozákrytové odvětrání -rodinné plastové bazény včetně vystrojení -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzní nádrže, lapače tuků, revizní a měrné šachty, kontejnery pro filtr CINIS -plastové ...

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnické práce. Oplocení objektů.

Prodej, leasing, servis: -nové, použité stavební stroje -minirypadla -pásová rypadla -smykové nakladače -vysokozdvižné vozíky -kloubové nakladače -přídavná zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: - ložiska - simeringy - klínové řemeny - O-kroužky - segerovky - manžety - Al a Cu kroužky.

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Montáž a servis - bezpečnostní dveře a zárubně - požární dveře a zárubně - okna - kování.

Prodej a servis: - stroje a technologie pro ekologické zpracování dřevního odpadu.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Zpracování kovů. Výroba výlisků, svařenců a výtažků z nerezi, oceli, hliníku a mosazi.

Prodej kvalitních svařovacích zdrojů a nářadí.

Prodej, opravy a montáže: - chladírenské zařízení - klimatizační technologie.

Prodej, montáž: - čerpací soustroje - kalová čerpadla - ponorná čerpadla - topenářská a cirkulační čerpadla - zavlažovací systémy - čistírny odpadních vod - bazény.

Prodej, kontrola a servis: - hasicí přístroje.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - kosmetické přípravky a nástroje na pedikúru a manikúru.

Český výrobce balicích strojů a linek, dávkovačů, vah a dopravníků. Dodávky kompletních potravinářských linek.

Výroba: - balicí stroje - šnekové a objemové dávkovače vážicích systémů - plnicí stroje - dopravníky - speciální balicí linky.

Výroba - ocelové konstrukce - kontejnery. Svařování konstrukcí, kovovýroba.

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Prodej, bazar, servis, oprava: - zemědělské stroje - náhradní díly

Údržba, návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce. Návrhy zahrad, úpravy zahrad. Práce kolem domu. Drobné zednické práce. Odklízení sněhu. Zahradní nábytek.

Povrchové úpravy, dělení plechů laserem a ohraňování. Svářečské práce.

Vyrábíme a dodáváme balicí stroje, dávkovací a kombinační váhy, šnekové a objemové dávkovače.