CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej bytového nábytku: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, dvoulůžka, válendy -obývací stěny, pokoje -psací a PC stolky -doplňkový nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek.

Gastronomické vybavení pro hotely, restaurace, aerolinie a nemocnice - příbory - kovové vybavení.

Činnost: - práce a pronájem vysokozdvižné plošiny Denkalift DL 30 - správa nemovitostí

Náplně do tiskáren. Prodej, e-shop - tonery a cartridge.

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Řešení problémů s počítačem, notebookem, tiskárnami a dalším příslušenstvím.

Montáž a servis výtahové techniky.

Kompletní sevis kotků, hořáků a kotelen. Montáž, opravy a servis - kotle, hořáky - plynová zařízení. Revize - hasící přístroje - komíny - elektrická a plynová zařízení - tlakové nádoby. Školení topičů a obsluh plynových zařízení.

Služby instalatérské, zednické a zámečnické.

Výroba datumovacích zařízení pro balicí stroje.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace - plynoinstalační práce - vodoinstalační práce - topenářské práce - vodo topo plyn. Dodávka, montáž, servis - ústřední vytápění - plynové kotle - tepelná čerpadla

Výroba strojního laminátu VRTM a RTM. Tvorba modelů, bazénků a skluzavek pro děti.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Výroba, montáž: - dětská hřiště, koutky - interiéry na klíč bytové, kancelářské, restaurace

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dřevoobráběcí stroje.

Dodávky mechanických a elektrických otevíračů oken, lineárních a řetězových motorů..

Služby, práce: - kovošrot (výkup a zpracování), - demolice a demontáž objektů, - zemní práce, - kovovýroba.

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika Služby: - kopírování - laminování

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - obytné vozy - karavany

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika -počítače. Pobočky: -Hradec Králové, Velké náměstí 133, tel.: 495516116 -Dvůr Králové nad Labem, Náměstí Odboje 1843, tel.: 499621721 -Náchod, Komenského 266, tel.: 491420430.

Velkoobchod, servis, opravy: - výpočetní technika - mobilní telefony - komponenty, příslušenství a spotřební materiál. Pobočky: - Česká Skalice, Náchod.