CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zpracování projektové dokumentace v následujících oblastech: -procesy anorganické a organické výroby chemikálií -maleinanhydridová chemie a biochemie -kyselina L(+) vinná -tankoviště a stáčení rafinérských produktů -procesní jednotky rafinérií -pomocné energetické jednotky rafinérií. Energetika Pneudoprava sypkých látek -dávkování ...

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Požární ochrana: -výroba hasicích přístojů a samočinných hasicích systémů -požární bezpečnost staveb -bezpečnostní systémy.

Výroba: -ocelové konstrukce -obrábění a zpracování kovů.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Velkoobchod a maloobchod s obaly

Prodej, velkoobchod, maloobchod, distribuce, servis: -diamantové nástroje -stavební a zahradní nářadí Práce: -řezání a vrtání betonu

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Velkoobchod, prodej - brusné kotouče - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - svářecí technika - svářecí materiály

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana - školení o BOZP zaměstnanců, vedoucích zaměstnanců a ostatních osob - zpracování návodů, metodických pokynů, podkladů pro činnost, formulářů a zavedení evidence - pomoc při zajišťování povinností v oblasti BOZP - kompletní zajišťování činnosti - vykonávání funkce technika BOZP pro ...

Činnost: - poradenské služby v oblasti úspory energie, využití alternativních zdrojů

Práce: -umělecké kovářství

Metalografie a materiálografie. Kontrola kvality. Výroba: - laboratorní zařízení pro přípravu vzorků: - rozbrušovací pily - brusky - leštičky - tvrdoměry - laboratorní nábytek.

Elektronické řídicí systémy Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů,

- fotovoltaické panely - fotovoltaické elektrárny - zajištění a podání žádosti o připojení elektrárny u společnosti ČEZ - kompletní sestava FVE elektrárny, kterou budete potřebovat a která bude vyhovovat Vašim požadavkům - instalace FVE na Vaši střechu - revize a potřebné projektové dokumentace - zajistíme podklady potřené pro ...

Kompletní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů.

Prodej, servis: - počítače software - výpočetní technika. Výroba rozhlasových a televizních přijímačů, přístrojů na záznam a reprodukci zvuku nebo obrazu a podobných rádiových zařízení. Účetnictví.

Služby, dodávka: -catering -gastronomické technologie -závodní stravování -spolupráce s firmou MULTI INVENT.

Velkoobchod, maloobchod: - svářecí technika - brusiva - elektrické ruční nářadí

Využijte možnosti používání výrobků v nejvyšší kvalitě od české firmy s dlouholetou tradicí. Jsme schopni Vám ušít na míru kvalitní ložní povlečení, deky i polštáře, mezi naše zákazníky patří nejen koneční zákazníci, ale také velkoobchody a hotely. Potřeby pro instalatéry: - instalatérská bandáž v metráži nebo v klubcích (možnost ...

Výroba: - výsekové nože Autodoprava.