CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod: - papír, papírenské zboží - toaletní papír - papírové kapesníky, ubrousky, ručníky - jednorázové plastové nádobí - pytle, sáčky, fólie - obalový materiál, obaly - čistící prostředky.

Výroba, oprava, servis, montáž, prodej: - antikorozní dřezy - regály, skříňky - pracovní stoly, pulty - velkokuchyňské a velkoprádelní stroje - zařízení pro prádelny a gastronomii.

Společnost Milan Průša - ALPSTAV provádí stavební a výškové práce, revitalizace a opravy panelových domů. Zaměřujeme se na provádění komplexních stavebních činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů. Nabízíme výškové práce horolezeckou technikou, malířství a lakýrnictví, izolatérství, zámečnictví a ...

Prodejce laboratorní techniky. Oficiální distributor přístrojů SpeedMixer v České republice a na Slovensku.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Prodej myček pro gastroprovozy švédské značky GRANULDISK. velkokapacitní myčky, myčky pro malé a středně velké kuchyně a kuchyňské provozy.

Výroba - hydraulické válce - armované hadice - ohýbané trubky - hydraulická šroubení a komponenty - průmyslové kapaliny, oleje, maziva, odmaštovací prostředky.

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Výroba, dodávky, servis, oprava: - zařízení pro výrobu, dopravu a ukládání betonu - betonárny - pásové dopravníky - řídící systémy - recyklační zařízení pro zpracování zbytkových betonů - autodomíchávače s čerpadlem betonu - čerpadla betonu. Zpracování návrhu, projekce: - nové betonárny - recyklační zařízení.

Vývoj, výroba, prodej, instalace a montáž. Divize BEZPEČNÝ DŮM: -přístupové systémy -VIP výtah -zabezpečení prostor a osob -kamerový systém -detekce požáru -nové sklepní kóje -life monitor. Divize MODERNÍ VÝTAH: -dodávky nové výtahy -výtahové komponenty, řídící systémy -výtahové šachty -výtahové kabiny -servis výtahů. Divize ...

Montáž, oprava, servis: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - kamerové systémy - telekomunikační zařízení

Firma se zabývá papírenskou výrobou. Disponujeme vlastními výrobními prostředky v oblasti tisku a následného zpracovaní Výroba - papírové obaly - obaly z hladké lepenky - leporela - kašírované obaly.

Výroba: -nástroje pro válcování vnějších závitů -závitové válce -závitové čelisti ploché, segmentové a tangenciální -válečky do závitových hlav -broušení a válcování závitů -obrábění.

Lisovna termoplastů - výroba plastových dílů - tlakové vstřikování. Nástrojárna - výroba a opravy forem - výroba vstřikovacích forem plastů.

Společnost K-steel s.r.o. zajišťuje sériovou a zakázkovou kovovýrobu, svářečské i zámečnické práce. Mezi naše činnosti patří také výroba nástrojů, dle zadání či vlastní konstrukce. Sídlíme ve městě Mnichovo Hradiště na ulici Jiráskova. Kovovýroba: - zakázková, sériová kovovýroba - svařování, svářečské práce - zámečnické práce, ...

Nástrojářské práce: - výroba nástrojů pro tváření kovů - výroba forem pro plasty, gumu, kompozity - servis lisovacích, tvářecích nástrojů - kovoobrábění.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

ČKB Strojírenská s.r.o. se zaměřuje na obrábění kovů, CNC soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Výroba a prodej pojezdových koleček a kladek, - prodej rudle, manipulační, nízkozdvižné paletové vozíky kolečka: - nábytková - přístrojová - transportní - těžkotonážní - nerezová - teplotně odolná - s nafukovací duší - pro nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky použité materiálny na disky : - polypropylen - polyamid - ocelový ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Pobočky: -Jihlava, Chlumova 1, tel.: 567 331 019 -Břeclav, Lidická, tel:737 048 268

Prodej: - pivo - limonády Prodej, půjčovna, pronájem: - výčepní zařízení

Naše společnost se zabývá montážemi, opravami, generálními opravami, rekonstrukcemi, revizemi a zkouškami vyhrazených zdvihacích zařízení, montážemi opláštění výtahových šachet. nabízíme komplexní dodávky výtahů a výtahových šachet. Součástí našich služeb je i projekce, dodávka a záruční a pozáruční servis. Oprava, servis, montáž, dodávka: ...

Společnost ENVIRMINE-ENERGO, a.s. se zaměřuje na dodávky technologických celků v oblasti dopravy, skladování a zpracování sypkých hmot či technologie na ochranu životního prostředí. Projektujeme a dodáváme technologická zařízení na klíč, zajišťujeme také montáže, uvedení do provozu, zaškolení, záruční a po záruční servis. Potravinářský průmysl, ...

Prodej: - Milwaukee ruční, elektrické a akumulátorové nářadí pro průmysl a řemeslné odvětví - Tyrolit řezné, pilové, vrtací a obráběcí nástroje - výrobky Klingspor pro opracování povrchů a řezání materiálů - Dormet Pramet řezné nářadí pro průmysl - vrtáky, frézy a závitníky - produkty FACOM, HAZET, KS TOOLS ruční nářadí a dílenské ...