CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

Společnost OBAL PRINT, s.r.o. se zabývá ofsetovým tiskem a kartonáží. Vyrábíme krabice, obaly, reklamní poutače, prodejní stojany z hladkých, vlnitých a kašírovaných lepenek s možností ofsetového tisku a následné povrchové úpravy. Nabízíme kompletní výrobu - ofsetový tisk, lakování, kašírování a výsek - vše do formátu B0 (100 x 140 cm), dále ...

Společnost TMT a.s. Chrudim je přední výrobce dopravníkových systémů, výrobních a montážních linek, automatizovaných řešení a robotizovaných pracovišť s celosvětovou působností.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost Moravská lakovna s.r.o. realizuje povrchové úpravy kovových dílů - tryskání a lakování

DIGITALNIVAHY.COM se specializují na prodej digitálních vah a váhových systémů od roku 2000. V roce 2005 začali provozovat i eshop.

BAIER Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej plastových a papírových obalů, olejů a maziv a na kovovýrobu.

Stolařství, truhlařství: Návrh, výroba a 3D náhled- nábytku z lamina i masivního dřeva. -vestavné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, eshop: - příslušenství pro fotoaparáty a LCD tablety. Jsme oficiálním distributorem značek Ainol, Bingo, BoogieBoard, CitiWide, Dicapac, Navior, The Brydge nebo Zomei.

Velkoobchod, maloobchod a eshop domácích a průmyslových potřeb od 1994 se sídlem v Kroměříži. V sortimentu stabilně přes 10000 druhů zboží skladem z kategorií Domácí a kuchyňské potřeby, Železářství, Teploměry, Úklid, Zahrada, Elektro. Zásobujeme prodejny, eshopy, firmy i koncové zákazníky.

Vývoj, konstrukce: - automatizované linky. Výroba vibračních hrnců.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Společnost TOP-GAIN, s.r.o. se zabývá montáží mazníků tramvajových tratí a prodejem maziv, motorových, průmyslových a mazacích olejů, odmašťovacích kapalin, automatizované mazací systémy.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Výkup, prodej: - kovoobráběcí stroje a tvářecí stroje.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Kovovýroba, prodej: Ruční zahradní nářadí všerob 3P je zcela nová konstrukce se světovým unikátním řešením a skladbou přídavného nářadí při bezkonkurenčních užitkových hodnotách vhodný pro zahrádkáře a pěstitele, k celoročnímu využití, vhodný také pro úklid sněhu. Nářadí pro zahrádkáře.

Výroba strojů na výrobu, zpracování a zušlechťování skla či skleněného vlákna. Nabídka pásových chladicích pecí, pekařských pecí, ocelových konstrukcí, jednoúčelových sklářských strojů a dalších. Zajištění servisních služeb, revize elektrických a plynových zařízení či montážních prací.

Interiéry Rychtecký s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských, studentských pokojů, obýváků, ložnic, kanceláří a koupelen. Poradí si také s výrobou schodišť, zábradlí a pergolami.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Společnost 7MEDIA czech s.r.o. se zaměřuje na opravu a pozáruční servis počítačů, notebooků, monitorů a tabletů. Společnost poskytuje svůj servis v Ostravě, kdy přijede technik k Vám a nebo je možné dané zařízení zaslat poštou.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Firma DK Kovovýroba se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábíme konstrukce pro interiér i exteriér z ocelových materiálů a dalších materiálů (nerezová ocel, hliník) s povrchovou úpravou.