CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, prodej: - plastová okna s předokenní roletou. Dodávky oken v různých variantách pro průmyslovou i bytovou výstavbu.

Chemické izolace proti vlhkosti v tunelech, šachtách a kanalizaci. Železářské a zámečnické práce v podzemních komplexech pro odstranění průsaků vody.

Rychlá smluvní přeprava osob. Převezeme seniory, svatební hosty i osoby na firemní akce.

Značková prodejna MONARC. Maloobchd, prodej: - kuchyňské linky - sektorový nábytek - PC stoly, jídelní stoly, TV stolky, konferenční stolky - skříně, police, regály - židle kuchyňské, kancelářské, barové - sedací soupravy, čalouněný nábytek křesla - postele-dřevěné, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, 56944 ...

Projektování, dodávky a montáže vybavení gastronomických provozů. Zpracujeme studie a projekty, vypracujeme návrhy, dovezeme odpovídající gastronomické zařízení, které namontujeme. Zaškolíme odbornou obsluhu a poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Opravárenské služby ¨- opravárenská dílna

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Instalatérské práce. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely. Oprava zemědělských strojů.

Obalový materiál prodej a dovoz. Máme pro Vás. - pytle papírové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepicí pásky - papír, utěrky, ubrousky, toaletní.

Maloobchod, prodej, instalace: -výpočetní a kancelářská technika Služby: -správa sítí -webdesign -webhosting

Výroba, distribuce, prodej, export - dávkovací a zásobovací systémy - hygiena umývárny, kuchyně, prádlo, objekty, wellness - tekuté čisticí a hygienické přípravky - řezání, ražení, klížení, perforování a zušlechtění papíru

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Dodávka, prodej, montáž: -kancelářská technika -hardware Realizace, správa, údržba: -počítačové sítě

Výroba - části pro balící stroje Výroba - rozvaděče

Oprava, kalibrace, přezkušování: -letecké přístroje pro ultralehká letadla.

E-shop: - fotografické filtry - sluneční clony

Strojírenská výroba a konstrukce: - jednoduché a speciální stroje - technologie zařízení - komplexní dodávky technologického vybavení - nástroje - CNC obrábění kovů.

Montáž, servis a revize plynových zařízení. Autorizované měření emisí. Rekonstrukce plynových kotelen. Provoz plynových kotelen. Školení a zkoušky obsluh plynových zařízení a topičů NTL plynových kotelen. Montáže a servis MaR.

Dodávka, prodej: -zdravotnická přístrojová technika

Výhradní dovoz, prodej, servis - traktory Belarus - zemědělské, lesní a komunální technika - náhradní díly

Prodej, montáž: - počítače - pc sítě - bezdrátový internet.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - brusivo s keramickým, pryžovým a pryskyřičným pojivem - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - 3M Materiály-opracování nerezi, ochranné pomůcky, lepící pásky, bumpon - leštící kotouče a pasty - ostatní brusné nástroje Výroba: - brusné pásy a to z různých druhů brusných ...