CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Instalatérské práce. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely. Oprava zemědělských strojů.

Obalový materiál prodej a dovoz. Máme pro Vás. - pytle papírové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepicí pásky - papír, utěrky, ubrousky, toaletní.

Maloobchod, prodej, instalace: -výpočetní a kancelářská technika Služby: -správa sítí -webdesign -webhosting

Výroba, distribuce, prodej, export - dávkovací a zásobovací systémy - hygiena umývárny, kuchyně, prádlo, objekty, wellness - tekuté čisticí a hygienické přípravky - řezání, ražení, klížení, perforování a zušlechtění papíru

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Dodávka, prodej, montáž: -kancelářská technika -hardware Realizace, správa, údržba: -počítačové sítě

Výroba - části pro balící stroje Výroba - rozvaděče

Oprava, kalibrace, přezkušování: -letecké přístroje pro ultralehká letadla.

E-shop: - fotografické filtry - sluneční clony

Strojírenská výroba a konstrukce: - jednoduché a speciální stroje - technologie zařízení - komplexní dodávky technologického vybavení - nástroje - CNC obrábění kovů.

Montáž, servis a revize plynových zařízení. Autorizované měření emisí. Rekonstrukce plynových kotelen. Provoz plynových kotelen. Školení a zkoušky obsluh plynových zařízení a topičů NTL plynových kotelen. Montáže a servis MaR.

Dodávka, prodej: -zdravotnická přístrojová technika

Výhradní dovoz, prodej, servis - traktory Belarus - zemědělské, lesní a komunální technika - náhradní díly

Prodej, montáž: - počítače - pc sítě - bezdrátový internet.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - brusivo s keramickým, pryžovým a pryskyřičným pojivem - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - 3M Materiály-opracování nerezi, ochranné pomůcky, lepící pásky, bumpon - leštící kotouče a pasty - ostatní brusné nástroje Výroba: - brusné pásy a to z různých druhů brusných ...

Služby - přistavení kontejneru - nákladní doprava - přeprava písku, štěrku, kamení - zimní údržba komunikací a silnic - nadkládání s odpady - likvidace skládek - zemní práce

Elektrické zabezpečovací zařízení Montáž - kamerové systémy Elektrická požární signalizace Montáž - hromosvody Projekce - staveby a všechny stavební technologie.

Prodej: - počítače - výpočetní technika - software - mobilní telefony - audio, video

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Autobazar - prodej ojetých aut Půjčovna - nákladní přívěsy - přepravníky aut - nákladní přepravníky s plachtou - obytné přívěsy - střešní boxy

Velkoobchod, e-shop - drogerie - úklidová technika - hygienické zboží - mycí a čístící prostředky - ochranné pracovní pomůcky

Prodej, e-shop: - kalkulačky - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty - mobilní telefony - domácí spotřebiče