CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Lepící materiály: - lepící pásky jednostranné pěnové - lepící fólie technické a telefonické - textilní pásky - lepící pásky oboustranné - butylové pásky - silikonový papír - ISO 9001:2008.

Výroba, montáž, opravy, servis - vzduchotechniká potrubí - odsávací zákryty z nerezu

Prodej, e-shop: - elektronické překladače, slovníky - ruční skenery

Dodávka, prodej - italská káva BLANDINI - profesionální italské kávovary pro gastro provozy

Dodávka, velkoobchod - automatické ovládání bran a vrat - příslušenství, ovládání a řídící jednotky - závory, parkovací systémy a kontrolovaný průchod - automatické dveřní systémy Pobočka, sklad: Žitavská 583/60 460 01 Liberec 11 tel. 602 833 966 e-mail: sklad@faaccz.cz

Poradenství, návrhy, montáž, dodávka, servis - solární systémy - tepelná čerpadla

Dodávka, e-shop: -výpočetní technika. -počítače.

Práce: -truhlářské. -podlahářské. -sklenářské. -zámečnické. -elektroinstalační.

Prodej, výroba a servis - potravinářské stroje na zpracování masa

Truhlářské zakázkové práce - výroba i z masivu a lamina Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (dětské pokoje, šatní stěny, obývací stěny, ...) - bytové doplňky Zakázková výroba - ...

Oblasti realizace: - průmyslové chlazení - vzduchotechnika a klimatizace - měření a regulace tepla - technologické výrobní procesy Nabízené služby: - projektová činnost - řídící systémy - monitorovací systémy - dodávky a montáže - výroba rozváděčů NN - zajištění revizí, třída A, B do 1000V - záruční a pozáruční servis - ...

Prodej: - duše - pneu plnopryžové - výrobky z pryže - ventilky - opravné materiály - stroje pro gumárenství - stroje pro pneuservisy.

Prodej, montáž, poradenství: - ochrana proti odposlechu a úniku informací. Speciální audio - video technika: - rušičky mobilů GSM - vysílačky - přijímače - scannery.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Čerpací technika KVMU Projekce, dodávky, montáž, uvádění do provozu: - čerpací stanice pro průmysl a energetiku.

Servis: - notebooků, počítačů, mobilních telefonů, tabletů. Prodej: - repasované počítačové sestavy - počítačové sestavy.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis protipožárního hasícího zařízení-SHZ. Revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.

Prodej: - inkousty, náplně do tiskáren

Firma KRONUS navazuje na řemeslnou tradici svých předků. Je technicky vybavena pro malosériovou výrobu. Nabídka zámečnických prací, výroba z nerezu a mosazi. Výroba: -nerezové vany pro lázeňské a rehabilitační účely - dopisní schánky k zazdění do zdi, či sloupku plotu, zadní výběr - dvoukřídlé i posuvné brány a vrata -krycí dvířka ...

Výroba: -horizontální lisy na odpad A-PRESS 400.

Výroba a prodej obalů: - komůrkové desky Akylux - kartonové obaly a krabice.

Projekce, výroba, prodej, oprava, servis, služby: -solární technika -přístroje pro revize elektrických zařízení -dekorativní osvětlení na bázi solární energie -elektronické zabezpečovací systémy -ústředny, alarmy, přepínače, sirény, ovládací prvky.

Řemesla, služby - jádrové vrtání - diamantové řezání otvorů Prodej, opravy, servis, bazar - nářadí HILTI

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou z nerezavějící oceli. Vyrábíme: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlí, podstavce pod akvária, klece na ptactvo, celé schodiště, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinářské stoly, dále komponenty k pivovarům atd.