CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis - výpočetní technika - počítače Služby - webové aplikace - webhosting - registrace a správa domén - poradenství v oblasti IT, outsourcing

Servis: - kancelářská a výpočetní technika. Prodej: - tonery - cartridge - náplně - inkousty - plnící sady - kartuše. Tvorba: - reklama - www stránky.

Výroba, montáž: - ocelové haly a konstrukce - montáž systémových hal ASTRON

Prodej, e-shop, servis: - počítače, výpočetní technika - notebooky, PC

Firma je řádným členem cechu malířů, lakýrníků a tapetářů ČR. Práce v interiérech: - malování, veškeré malířské a natěračské práce - klasické, omyvatelné i speciální, strukturální malby a omítky, trvalé zakrytí proteklin a skvrn (nikotin, saze) - repliky starých maleb, Antik, Benátský štuk - sklovláknité plastické tapety - ...

Výroba: - rozvaděče Služby: - měřicí a regulační systémy - elektro Prodej: - měřící a regulační systémy

Katodická ochrana podzemních zařízení včetně projekčních prací a realizací staveb. Geoelektrická a korozní průzkumná měření, měření bludných proudů.

Výroba hydromotorů. Opravy hydraulických válců všech druhů.

Jednorázový i pravidelný úklid provozoven a domácností, půjčování strojů na čištění koberců a sedacích souprav.

Lepení PVC-U a sklolaminátů, svařování termoplastů, laminace.

Opravy všech značek silničních motorových vozidel, příprava a provedení STK a měření emisí. Opravy traktorů Zetor, nákladních vozidel tuzemské výroby. Opravy a seřizování vstřikovacích trysek a čerpadel Motorpal a Bosch.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Maloobchod: -gastronomické vybavení pro provozovny

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Správa nemovitostí. Práce: -instalatérské -topenářské -elektrikářské -zednické -zámečnické -klempířské, pokrývačské -izolační

Technické služby města Bučovice Slovenská 113 68501 Bučovice - práce s plošinou Avia MP13 - práce s kolovým nakladačem Locust L752 - úprava a údržba zeleně, sekání trávníků a sportovních ploch - kácení a ořez stromů (pouze schváleno odborem ŽP MÚ) - lepení plakátů na vývěsní plochy Města - údržba a oprava veřejného osvětlení - ...

Projekce, dodávka, montáž: -vitríny, výstavní stěny pro muzea. -nábytek pro knihovny. Prodej: -nástroje, pomůcky pro konzervování a restaurování.

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu a sutí a vyklízení prostor. Dopravujeme a prodáváme písek, kačírek, štěrky a recykláty.

Gravírování laserem Poskytuje - poradenství v oboru laserů Svařování - mikronavařování Řezání - vrtání - značení laserem

Zámečnictví, nástrojářství. Nabízíme kovoobrábění, CNC obrábění, broušení nakulato, ostření či opravy a výrobu kovoobráběcích nástrojů. Provádíme zámečnické práce.

Výroba: - stroje na výrobu hřebíků - hřebíkovací automaty

Činnost: - výstavba chlazených skladů - výroba, servis zařízení technologie řízené atmosféry ULO - prodej třídicích a balicích linek na ovoce a zeleninu

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: -laboratorní potřeby