CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Zakázková kovovýroba -nástavby, návěsy, přívěsy, kontejnery, svařence-ocel, hliník a nerez, branky, brány, závory, interiér, exteriér, požární vrata, mříže a ND na Zetor (1960-1996).

Řemesla, služby - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - práce s plošinou - zámečnické práce Prodej - střešní krytina - klempířské prvky

Prodej, opravy a servis - elektrické přístroje - nářadí - zahradní technika

Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

Importér produktů společnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pro Českou republiku. Prodej a opravy nákladních automobilů, autobusů, komunálních a použitých vozidel. Zároveň poskytuje servis a prodej náhradních dílů.

Prodej - automatické závlahové systémy - zahradní jezírka - vodoteče - okrasné vodní prvky

Služby: - detekce plynů včetně měření a regulace Oprava, servis: - analyzátory

Kovovýroba, stojírenství - CNC obrábění - svářečské práce provozovna Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná u Prahy

Servis, výstavba, rekonstrukce: -čerpací stanice. Služby: -revize a čištění nádrží -dodávky technologií čerpacích stanic.

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Služby: - provozování celostátní i mezinárodní železniční dopravy - provozování železničních vleček - pronájem železničních vozů

Prodej a servis - mikroskopy - optické přístroje Výroba - mikroskopy

Dodávka, montáž, servis: -fotovoltaické střešní systémy. -fotovoltaické solární panely. -solární systémy pro ohřev vody.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Prodej: - klasické komponenty na ostrahu objektů (EZS) - kamerové a monitorovací systémy (CCTV) - systémy požární signalizace (EPS) - systémy stabilního hasicího zařízení (SHZ) - systémy pro řízení kontroly vstupu, docházky a stravování - instalační materiál - speciální technika. Elektronická zabezpečovací signalizace: - ...

Regenerace kovů Sváření a naváření na železnici Investiční činnost Výroba komponent pro kolejovou dopravu Broušení Montážní práce Poskytování služeb pro lesnictví

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Společnost Archa s.r.o. je firma orientující se na prodej aplikačního software a širokou oblast služeb s tím spojených. Navrhujeme a realizujeme hardware. Dodáme značková zařízení na míru. Nabízíme také operační systémy, kancelářské programy, grafické fonty a software, antiviry a další. Sestavíme Vám lokální počítače s externí správou ...

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Montáže, instalace: - zabezpečovacích systémů - kamerových systémů - systémů vstupu, dohledu, docházky - odposlechové a nahrávací techniky. Ochrana utajovaných informací. Kontrola nezaměstnaných na pracovní neschopnosti.