CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnictví - výroba a montáž plotových dílců a vrat včetně dřevěných výplní, drobné zámečnické a soustružnické práce, výroba klíčů. Prodej: - vodou ředitelné barvy - emaily - luxoly - ředidla - malířské barvy - potřeby pro malíře - levné stáčené saponáty.

MOTOBEL. Prodej, servis, opravy, seřízení: -jízdní kola, Dema, Acstar, Amulet, Leader Fox, Superior, 4ever, náhradní díly, řetězy, lišty -skutry, skútry, skůtry, mopedy, elektrokola elektrokolo MPKORADO 125, KORADO 50, VIA, SOLANA, RAPTOR -motorová pila, motorové pily, křovinořezy, vyžínače, sekačky, kultivátory, postřikovače, rosiče, ...

Prodejna s průmyslovým zboží.

Dodavatelem komplexních výcvikových řešení pro ozbrojené síly, bezpečnostní síly a složky krizového řízení. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pro výcvik pozemních a vzdušných sil - výcvikové systémy - simulátory pro výcvik bezpečnostních složek včetně příslušníků a štábů "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénních ...

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Dodavatel: - stroje pro tlumení vibrací a otřesů. -dodavatel izolačních systémů, zařízení pro precizní a šetrnou manipulaci s nástroji, podávacích periferií a mazacích systémů k mechanickým i hydraulickým lisům pro ČR a SR.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Zabýváme se vývojem speciálních, jednoúčelových zřízení: - interaktivní exponáty pro technická centra - virtuální simulátory - konzultační činnost - simulátory vidění, střelby, vzniku mořských proudů - simulátor seskoku padákem - simulátor letu rogalem - interaktivní exponát "Paradox dvojčat" - interaktivní exponát "Létání vesmírem" - ...

Služby, práce: -dodávka, instalace: -elektrické zdrojové soustrojí motorové řady DEUTZ a VOLVO s alternátory MECC ALTE -půjčovna odhlučněných mobilních dieselagregátů do 800 kVA -poradenství v oblasti energetiky.

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovace - kazety a tonery do tiskáren - IT poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Montáže technologií chlazení chladicího nábytku a chlazených prostorů. Výroba a montáže technologie chlazení průmyslové vody. Montáže klimatizací a tepelných čerpadel.

Vývoj, zkušebnictví, výroba a servis: - UL letadla dodávka - díly pro ultralehká letadla. Kovovýroba.

Provádíme montáž a servis klimatizací v rodinných domech, bytech, kancelářích i obchodních prostorách.

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Výroba, dodávky: - vzduchotechnické rozvody a příslušenství - vzduchotechnické komponenty v zastoupení mateřské firmy TROGES Vlastní výroba vzduchotechnických rozvodů včetně souvisejících prvků VZT. Zajištění dopravy pro přímé dodávky jednotlivým zákazníkům.

Prodej kompatibilních náplní do inkoustových a laserových tiskáren za skvělé ceny. Výběr ze široké nabídky zboží s možnost využití věrnostního programu, kde lze uplatnit slevu až 50%.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Činnost: - svařování - obrábění kovů a plastů - povrchové úpravy