CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Montáž, servis, revize: -elektronické zabezpečovací a požární signalizace -kamerové systémy -automatické ovládání vrat a dveří -přístupové a docházkové systémy -videotelefony -telefonní ústředny, rozvody telefonů

Výroba, prodej: - regálové sestavy a pracovní stoly do technických provozů

Prodej, servis, montáž: -centrální vysavače.

Dodávka, servis: -laboratorní přístroje ke kontrole stavebních hmot, asfaltu, cementu, zeminy.

Fotopotřeby Kadaňka. Prodej, maloobchod: -digitální fotoaparáty -paměťové karty -čtečky -nabíječky -fotopříslušenství

Fotopotřeby Kadaňka. Prodej, maloobchod: -digitální fotoaparáty -paměťové karty -čtečky -nabíječky -fotopříslušenství

Obrábění kovů, kovovýroba, CNC děrování: - řezání laserem - ohraňování plechu - CNC frézování.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -výpočetní technika -telekomunikační technika -náhlavní soupravy pro call centra -bluetooth headsety -aktivní ochrana sluchu Služby: -reklamní a marketingová agentura -outsourcing -instalace a správa sítí

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Komplexní služby a poradenství - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana Poradenství - požární ochrana Personální poradenství Komplexní služby - zpracování mezd Odborné kurzy- školení, semináře Komplexní služby - hygiena.

Práce: -lakování vozů -lakování velkýchých průmyslových komponentů. -lakování plastů, kovů, nerezu, dřeva, hliníku

Opravy pracovních strojů pro sadaře, chalupáře i velké společnosti.

-Revize a servis protipožární technika (klapky, uzávěry, dveře, přenosné hasící přístroje, hydranty, nouzové osvětlení) -Ochrana před pojišťovnou a Státním požárním dozorem -Školení a zpracování dokumentace -Preventivní prohlídky

Výroba - repliky na motoveterány Zámečnictví Vodoinstalatérské práce

Vytvoření projektů, dodávky a montáž kompletní technologií: - vybavení hotelů, restaurací.

Výroba: - vzduchotechnického čtyřhranného potrubí pozink., ALP, VZT elementů - digestoří - montáž vzduchotechniky a klimatizace, vč.revizí regulovaných chladiv - servis VZT a klimatizace.

Vzduchotechnika a zámečnické práce. Vzduchotechnické: -komponenty -tlumiče hluku -veškeré zámečnické produkty z: -pozink plechu -inoxu i dalších materiálů. Výroba výfukových hlavic. Kuchyňské nerezové odsávací digestoře v provedení nerez včetně osvětlení na míru do kuchyňských linek.

Truhlářské práce výroba - kuchyně - vestavěné skříně - zakázkový nábytek - kanceláře

Provádíme instalace optických kabelů, výstavba optických sítí, svařování a měření optických vláken, instalace a měření strukturované kabeláže, dodávka a montáž EZS..

Strojní obrábění. Výroba náhradních dílů, opravy nářadí.