CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Maloobchod, prodej: -fotografické potřeby -optické potřeby

Záruční a pozáruční servis komunálních nástaveb ZOELLER. Servis komunálních nástaveb HALLER. Opravy autojeřábů Revize a zkoušky zdvihacích zařízení..

Prodej: -kancelářské potřeby -prospektové desky, spony, lepící bločky, klipy, nůžky, psací potřeby, sešity, obálky, obaly, pořadače, vazače, sešívačky -papír opakový, faxový, tabelační, xeropapír, tiskopisy -veškeré drogistické zboží (ubrousky, kapesníky) -kancelářská technika -laminovací přístroje, kroužkové vazače, skartovače, ...

Hygienické potřeby, toaletní papíry, papírové ručníky, drogerie, -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky toaletních papírů JUMBO -zásobníky papírových ručníků -nerezové zásobníky na toaletní papír a ručníky -odpadkové koše plastové, kovové -osvěžovače vzduchu, vonný program -úklidové vozíky a příslušenství -osušovače rukou, vysoušeče ...

Autorizovaný servis a instalace plynových kotlů Geminox, Baxi, Brötje Autorizovaný servis a instalace tepelných čerpadel Alfea, Wamak, Rehau, IDM Servis a instalace regulace Siemens RVS, Instalace, rekonstrukce a opravy ústředního vytápění, Instalace solárních systémů

Výroba obráběcích strojů. Konstrukce a výroba profilovacích, tvářecích a válcovacích linek a profilovacího nářadí včetně kalibrace. Výroba strojů na vzduchotechnické potrubí a pro jiné zpracování plechů.

Výroba plastových obalů pro různá použití.Průmyslové obaly, reklamní tašky, obaly pro mražení potravin, atd.

Velkoobchod maloobchod, prodej, e-shop: -drogistické zboží -zubní kartáčky Purodent -kartáčnické zboží -cukrovinky -krmné směsi pro zvířata

Stavební společnost. Realizace stavby na klíč a to včetně zajištění projektové dokumentace. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občanské i průmyslové) a inženýrské sítě. Výroba pokojové rekuperace. Montáž rekuperací v Jihomoravském kraji.

Vzduchotechnické systémy výroba a prodej. Staráme se o realizaci vzduchotechniky, klimatizace, gastro a centrálních vysavačů HUSKY.

Výroba - plastové díly a výlisky pro automobilový průmysl

Projektování slaboproudých elektrotechnických zařízení a požárních signalizací a sirén.

Zakázková výroba - zábradlí - ploty - brány - mříže - krbové nářadí Řemesla, služby - umělecké kovářství

Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, stoly) - nábytek do ordinací a lékáren - interiérový nábytek, postele, skříně Řemesla, služby - truhlářské práce

Prodej, e-shop: - fotoaparáty - paměťové karty - dalekohledy

Kovovýroba: - nerezové výrobky - zakázková výroba - nerezové zařízení do potravinářských výroben: stoly, dřezy, regály, nádoby, nádrže - interiéry, exteriéry.

Dodávka, montáž, servis: -evakuační rozhlas.

Výroba: - kancelářský nábytek. - kuchyňský nábytěk (kuchyně) - obývací nábytek - dětský nábytek - ložnice - koupelny - předsíně, šatny. Studio Mado: - Havlíčkova 1361, OD Kněžna, Rychnov nad Kněžnou - Tel: 494 321 777 - Fax: 494 320 151 - Email: mado@mado.cz.

Výroba: - mříže - ocelové konstrukce SUS

Jsme obchodem, jehož prioritou je spokojenost Prodej a servis ručního a elektrického nářadí. Nabízíme elektrické, aku (akumulátorové) a motorové stroje, příslušenství k elektrickému nářadí a ruční nářadí. Zaměřujeme se na nářadí značky DEWALT, MAKITA, RYOBI, STANLEY, SCHEPPACH, KNIPEX, BOSCH, EXTOL (CRAFT, PREMIUM), HERON, ELPUMPS ... Prodej a ...

Výroba, prodej, oprava, servis: - lékařské přístroje

Prodej - sedací nábytek - kancelářský nábytek - postele - matrace

Vinařský ráj. Internetový prodej, e-shop, velkoobchod, maloobchod s potřebami pro vinaře, vybavení pro sklep, vinohrad a výrobu vína. Sídlo: Monos Technology s.r.o. Předbranská 415, Uherský Brod

Práce: -Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce -Soustružnické práce - výroba svařenců, strojních součástí, posuvných bran, posuvná brána, zábradlí apod -Kusová i sériová výroba.