CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
ProfiBeauty nabízi prodej lidských vlasů (středoevropské vlasy, východoevropské vlasy, Indické chrámové vlasy, Řecké vlasy, Asijské vlasy), kompletní příslušenství k prodlužování vlasů. Dále nabízime prodej kvalitní vlasové kosmetiky, příslušenství pro kadeřnice, kurzy a školení na prodlužování vlasů a řas, permanentní makeup a mnoho ...

Zahradnické služby: -projekce zahrad. -údržba zeleně. -údržba trávníků. -ořezy stromů. -koupací jezírka. -montáž závlah.

Prodejna motocyklového a motorkářského zboží a součástek k motorkám.

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Autorizovaný zástupce INDECO CZ. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: - vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém INDECO - rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník - laminové výplně dveří - zrcadla s bezpečnostní fólií - osvětlovací rampy.

Stavební zámečnictví. Výroba: - nerezová schodiště a zábradlí pro interiér i exteriér.

Prodej - brusné a řezné kotouče - brusky Prodej - elektrické nářadí brusky - hutní materiály /trubky, plechy, profily/

Práce s vysokozdvižnou plošinou MP20. Pronájem: -Vysokozdvižná plošina MP20 - Zlínský kraj (popř. okolní kraje): -poskytování práce vysokozdvižnou plošinou MP20 s obsluhou -možnost připojení na elektrický pohon 400V -pracovní výška až 20m -boční dosah do 10m -zásuvka 230V umístěná v koši -vlastní elektrický zdroj o ...

Konstrukce, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Koupelnové doplňky- sanita. REHA- invalidní program. Schody a zábradlí- výroba z nerezi. Gastro - nerezový nábytek. Cordivari - designové radiátory. Zakázková výroba z nerezi pro potravinářský a farmaceutický průmysl.

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zaměřena na obchodní, konzultační a servisní činnost v oboru výpočetní techniky. Nabízíme. - servis výpočetní techniky - finanční leasing zakoupených výrobků - správu systému a sítě - instalaci LAN - modernizaci počítačů - čištění kancelářské a výpočetní techniky.

Výtahové šachty. Zastřešení bazénů, bazény: -využití bazénu od dubna do října bez vytápění -zamezuje znečištění listím, pylem apod. -zvyšuje bezpečnost v okolí bazénu- -ocení rodiče malých dětí -majitelé psů (pes) -teplota vody je udržována i za silného větru nebo nočního ochlazení -snížení výdajů na údržbu. Služby: -klempířské, ...

Výroba, prodej, pronájem, půjčovna: -závodní automobily Maloobchod, prodej, e-shop: -náhradní díly, autodíly

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -gastronomické vybavení Výroba: -nerezový nábytek -digestoře

Výroba: - manipulační a skladovací technika pro sklenáře - skladovací regály a stojany na sklo

Výroba, montáž: -ocelových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konstrukcí. -renovace hliníkových návěsů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika Připojení k internetu

Dodávka, montáž, servis: -plynových kotlů. -regulačních plynových stanic. -měření, regulace topných systémů. -solární systémy. Výstavba: -tlakových stanic. Práce: -plynařské. -revize plynu. -elektromontážní. -elektrorevize.

Dodávka, montáž: -garážová vrata. -závory, vjezdové brány. -kamerové systémy. -elektronické zabezpečovací zařízení. -centrální vysavače. -antény, satelity. E-shop: -pohony vrat.

Prodej a servis - autodiagnostika a kouřoměra pro SME Projekce a dodávka - zkušebny motorů a vozidel Prodej - software pro vývojáře motorů a automobilů

Výroba, vývoj i prodej AVS přístrojů (psychowalkmanů) Nabízíme lékařům: - podporu při výzkumu vlivu AVS technologie pro řešení různých zdravotních problémů - využití online měřících a monitorovacích přístrojů pro analýzu vlivu AVS přístroje na stav pacienta.

Výcvik létání s odborníkem. Nabízíme. - lety pro veřejnost - praktický i teoretický kurz létání - pronájem letadel Vlastníme: Cessna C-150, C-172 a Cessna Columbia 350 Corvalis.

Dodávka, prodej: -kancelářský nábytek. -nábytek z masivu. -sedací nábytek. -matrace. Služby: -návrh, realizace interiéru.

Prodej, půjčovna: -karavany. -obytná auta. -příslušenství ke karavanům.

Prodej - radary ukazatele rychlosti Prodej - kamerové systémy Prodej - úsporné LED veřejné osvětlení Prodej - ozvučovací a rozhlasová technika - řečnické systémy - varovné systémy s napojením na JSVV - bezdrátový a drátový rozhlas